Junyan marka angel'a xenon takabilirmiyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mayday

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Evet arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi yeni almış olduğum angel farlarıma xenon takabilirmiyim.İç kısmında ''HID bulb not allowed'' yazıyor ama aldığım yerde adam isterseniz xenonda takalım demişti.Acaba taksam bir sorun olurmu???

spma0137ai1.jpg

Bence farda yazan yazıya uy ve xenon takma. Bir bildikleri var demek ki adamlar o yazıyı yazmış. Ama oluşacak hasarı, xenon takmak isteyen usta karşılayacaksa denemeye değer...

Bence takmazsan hata edersin bu arada mercekten sarı ışık görüş açısını nasıl etkiledi merak ettim

Serhan bey yani xenon takmalıyım öylemi? Walla henüz görüş açısını test etme imkanım olmadı çünkü farlar ayarsız.Xenon taktırırsam ondan sonra ayarlatırım diye düşünmüştüm.

merceğin uç noktasına denk gelen yerde erime yapabiliyor..

Serhan bey yani xenon takmalıyım öylemi? Walla henüz görüş açısını test etme imkanım olmadı çünkü farlar ayarsız.Xenon taktırırsam ondan sonra ayarlatırım diye düşünmüştüm.
ya bana kalırsa yaptır junyan marka farlara çok xenon taktırdım şu an da neredeyse 1 sene olacak buhar aldı sadece oda xenonlardan kaynaklanmıyor.Buda resimi bence kaliteli bi xenonla soun yaşayacağını sanmıyorum ;)Ben karşılaşmadım ama araştır istersen

dsc00432smallmx9.da40e03a0e.jpg

Anladım o zaman ben iyice araştırmadan xenon takmayayım.

sonar lara takılıyor junyana neden olmasınki?

takarsın ben taktım junyan marka angel a 8000 k xenon taktım ama bır sorun var mercek ışıgı acayıp kırıyo moral bozuyo

farın üzerinde HID ampul kullanmayın yazıyor zaten daha neyi tartışıyorsunuz ? Junyanda xenon kullanmayın, forumda biri vardı far camında erime olan.

Geri