JM 8641 :) Fotolar

Soner Doğru

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ufak tefek degisiklerle jm8641"inson resimleri .. Son projem opc on ve arka tampon takmak ve yeni opc jantlari extralarima eklemek .. :) Resimler ektedir. :)

Ekli dosyalar

• IMG_4065.webp
    IMG_4065.webp
    59.7 KB · Görüntüleme: 240
  • IMG_3934.webp
    IMG_3934.webp
    38.7 KB · Görüntüleme: 192
  • IMG_3903.webp
    IMG_3903.webp
    27 KB · Görüntüleme: 172
  • IMG_4066.webp
    IMG_4066.webp
    40.8 KB · Görüntüleme: 171
  • IMG_5143.webp
    IMG_5143.webp
    52.2 KB · Görüntüleme: 179
Amerikan park uygulaması var sanırım, ne kadara yaptırdığınızı sorabilir miyim ? Bir de yeni tip panjuru makyajsız d kasalara takabilir miyiz ?

amerikan park uygulaması var sanırım, ne kadara yaptırdığınızı sorabilir miyim ? Bir de yeni tip panjuru makyajsız d kasalara takabilir miyiz ?

aracta ayarli american park mevcut ariza isigi vs sorun cikartmaz, diger turlu amerikan park sorun yaratabilir,ariza isigi vs yakar...istedigin gibi isiklari kisip acabiliyorsun,muayenede kapatip gecebilirsin.. Ben 60 tl civari almistim amerikan parki..

Yeni tip panjur kismini anlayamadim.. 2015in panjuru buyuk ihtimal bizimkilere olmaz , cunku kesimi boyutlari farkli gibi duruyor. Ama benim panjur buyuk ihtimal olur.

3 YENI FOTO DAHA :) EKTEDIR ;):rakir::rakir:

Ekli dosyalar

• IMG_5153.webp
    IMG_5153.webp
    56.8 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_5151.webp
    IMG_5151.webp
    64.8 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_5152.webp
    IMG_5152.webp
    52.1 KB · Görüntüleme: 104
Öncelikle aracınız çok hoş duruyor. Bende de taktırmak istiyorum şu liplerden. Bir de arkaya difüzör. Nereden temin edip taktırabilirim?

Öncelikle aracınız çok hoş duruyor. Bende de taktırmak istiyorum şu liplerden. Bir de arkaya difüzör. Nereden temin edip taktırabilirim?

istanbul cevresinde iseniz bu konu hakkinda sizlere yardimci olabilirim. Sehir disinda iseniz gene yardimci olurum :D kargo yaparlar.

istanbul cevresinde iseniz bu konu hakkinda sizlere yardimci olabilirim. Sehir disinda iseniz gene yardimci olurum :D kargo yaparlar.

İzmir'deyim. Kargo olabilir ama burada taktırabileceğim bi yer bulmam lazım. Ön lip olayı çok hoş gözüküyor ama arabayla bi yerden geçerken normalde önünün değmediği yerde lipli hali değer mi o kafamı kurcalıyor. Spoiler da yaptırmak istiyorum. Bir de benim araç enjoy modelli yani krom egzos var. Buna uygun bi difüzör olmalı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

maşallah çok güzel görünüyor arka difizörleri sevemedim gitti ama genelinde güzel olmuş kazasız günlerde binin.

Geri