jant temizlihi ve parlakligi

Nboyraz78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar jantlarini parlatmak icin ne gibi urunler kullaniyorsunuz..

Tercih meselesi ama yav bu jant yağ döküp yalayacak halimiz yok. :D yıka suyla gitsin ;)

spreylari var balata tozunu çok iyi çıkarıyor

Sonax jant temizleyici veya Atas EST jant temizleyici kullanıyorum. Balata tozu yapışmış ise jant fırçası ile de işim kolaylaşıyor.

FB,1664,73,cif-mutfak-750ml-power-cream.jpg
Cif Power Cream

Jant temizliği ve araç üzerindeki reçine camlarda oluşan pütürlenme gibi temizlik işlerinde harika. Spreyi uygulayıp 30 saniye sonra su ile durulayın.

Cola kullanabilirsiniz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jant temizleyici solüsyonlar var onlardan kullan basit şeyler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geçen hafta carrefour'dan aldıığım ucuz oto şampuanı ile yıkadım bu hafta çok temiz oldu. aracı süngerle yıkadıktan sonra köpüğü ile jantları da bi geçtim süngerle. mis gibi oldu. bu kadarını beklemiyordum.

Geçen hafta carrefour'dan aldıığım ucuz oto şampuanı ile yıkadım bu hafta çok temiz oldu. aracı süngerle yıkadıktan sonra köpüğü ile jantları da bi geçtim süngerle. mis gibi oldu. bu kadarını beklemiyordum.

Ben de sizin o marketten bir jant temizleyici sprey almıştım , satın alınan bir ürünün amacına hizmet etmediğinin en güzel örneği , boşa vermişim 15-20 tl parayı , hiç bir işe yaramıyor maalesef.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

Kesinlikle Atas EST kullanmayın. İçerisinde metal ve verniğe zarar veren kuvvetli kimyasallar var.

Sonax Jant Temizleyicisi güvenilirdir, rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Geri