Jant sorusu..Çok ama çok acil!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lion1905
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lion1905

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar iyi akşamlar.. Ya benim size bi sorum olacaktı.Opel Astra Gtc 115 hplik almak istiyorum ve araca 18 inç orjinal jant takmayı düşünüyorum. Bugün sipariş vermek üzereyken servisle konuştum ve bana tekrar ve inatla 18 almamamı, alırsam çok sorun yaşayacağımı arabanın kalkmayabileceğini, baskı balatanın ve süspansiyonların çok zarar göreceğini, servisten çıkamayabileceğimi söylediler.. Açıkçası gözümü baya korkuttular..Senden rica etsem GTCyi 18 inç jantla kullanan biri olarak bu tarz sorunlarla karşılaşıp karşılaşmadığını benimle paylaşır mısın?? Çok acil cevap almam lazım çünkü yarın cevabıma göre sipariş vericekler..:help:

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..

arkadasim hic korkma bende 18 " sürüyorum vectra 115 hp üzerine hic problem yok biraz cekisten düsüyor 225 lasik üzerine baska hic bir sey yok

arkadasim hic korkma bende 18 " sürüyorum vectra 115 hp üzerine hic problem yok biraz cekisten düsüyor 225 lasik üzerine baska hic bir sey yok

Servisteki yetkili telefonda bana resmen alma bu jantları çok pişman olursun falan dedi..Süspansiyonlardan tut da baskı balataya kadar sorun yaşarsın dedi..Gözüm çok korktu valla ya..:sorry:

Servisteki yetkili telefonda bana resmen alma bu jantları çok pişman olursun falan dedi..Süspansiyonlardan tut da baskı balataya kadar sorun yaşarsın dedi..Gözüm çok korktu valla ya..:sorry:

simdiye kadar yasamadim bir problem:D Murat abi (murry666) de 17lik sürüyor ama onunkiler 235 lik ona sor sor sorun yasiyormu diye yasamiyor ben bildigim!

yok yasamassın bencede. kalkısta biraz hantallaşır arac o kadar.

arkadaşım bence hiç sorun olmaz bu servisler adamı delirtir zaten daha 3 gün önce kendileri mod yaptıkları bi arabayı satıyolarda 18'' jant vardı body kit fln ve özelde değil kendileri yapmışlardı gerisine sen karar ver

17 al içinde sıkıntı olmasın be kardeşim.. rahat rahat.. hem daha güvenli kullanırsın..

bencede standartı neyse onu kullan kısa vadede olmasa bile uzun vadede olma ihtimali var

yapmayın arkadaşlar tamamamodıfıye yapmak hoşunuza gıdebılır ama sorun yasamazsın demeyın.. cunkı sorun yasayacagından emınım

Geri