jant secimi

mahmut40

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar benim vectra (kum rengi)bal kopugu bu jant yakişirmi dusuncelerinizi bekliyorum..

Ekli dosyalar

• big_111890698ssk.webp
    big_111890698ssk.webp
    59.3 KB · Görüntüleme: 105
bence gzl durur hocam ama sıyah renk baksan cok daha hos durur gıbıme gelıyor

Internette jant seçimi yapılan yerlerde bir bakın bence, sonuçta sizin zevkiniz ama bence de siyah daha yakışır sizin renge.

Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.

Yakışır.

Hoş bi jant, benzeri sitede bir Astrada takılıydı.

siyah vectrada hos durmus benim vectrada dediginiz gibi siyah yakişir ama jantin içi ve kenarlari siyah olursa daha guzel durur diye dusunuyorum full siyah jant bogar gibi..

arkadaslar benim vectra (kum rengi)bal kopugu bu jant yakişirmi dusuncelerinizi bekliyorum..

burda bitane kahverengı vectraya taktılar güzel oturmustu ama arka taraflar denıs durdugu ıcın goze degısık geldı

burda bitane kahverengı vectraya taktılar güzel oturmustu ama arka taraflar denıs durdugu ıcın goze degısık geldı
17 olmicak 16 jant takmayi dusunuyorum 50 yanak lastikle guzel duracagini tahmin ediyorum..burda var bitane beyaz vectrada 17 jant takili ama arkasi cok yuksek duruyor jeep gibi olmus hos durmuyor..ayrica birde yeni golf janti takilmiş bi vectra gordum 5 kollu oda cok hos olmus:sulanma:

Bende jant konusunda kararsızım hala nasıl yapacagıma karar veremedim. Aracım commodore 69 önlere 15 arkalara 16 takmayı düşünüyorum veya 15 takıp arka tekerin ebatını artırmayı düşünüyorum. kararsız kaldım banada jant konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Aşağıdaki linkler düşündüğüm jant modelleri Torque Thrust II ve black modeli. Siz değerli opelim.net üyelerininde yorumlarını almayı cok isleterim teşekkürler...

http://www.americanracingwheelsinfo.com/images/105mbclose.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-9HPo4b47KL4/TcmiN5qhHmI/AAAAAAAABvM/pSMoNAvGeag/s1600/TorqueThrustII.jpg

(Yeni bir konu mu açmam gerek aynı konu oldugundan fork kirliliği yapmak istemedim. Aranızda yeniyim kusura bakmayın)

arkadaşlar astra f *97 im var çelik jant takıcam da ne nasıl durur bi yardım edin ofsetli istemiyorum zaten ama kaç boyutlarında jant iyi gider bilmiyorum ...

Geri