Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abı merak ettgım benım kasko axa ama mını onarımdan faydalanıp gelecek sene yıne axa dan yaptırmazsan dırek tramer kaydına yansıyor bu konuda bılgın varmı bırkac yere sordum evet dogru dıyorsunuz dedıler
Abı merak ettgım benım kasko axa ama mını onarımdan faydalanıp gelecek sene yıne axa dan yaptırmazsan dırek tramer kaydına yansıyor bu konuda bılgın varmı bırkac yere sordum evet dogru dıyorsunuz dedıler
Auto king mini onarımla ilgili anlaşmalı şirketler var oradan baktıgında eğer kaskon onların arasında var ise mini onarımdan halledebilirsin. Benimde birkaç rütuş gereken yerler vardı, kaskoyu yenılememe 1 aydan az kaldığından bugün aracı auto king e götürdüm. Mini onarım için randevu aldım.
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler lastiğin ipi çıkmış değişicek hankooklardan illallah etmiştim o iyi oldu jantı ellemicem sanırım yarın fotoğraf koyacağım nazar boncuğumuz olsun bu da...