jant hakkında yardım

soydemir43

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle herkeze selamlar benim 2001 model vectra b kasa lacivert aracım var yeni aldım daha 2 aylık ama hiç biryerde aracıma uygun jant bulamadım sizden istegim jant modelleri hakkında yardımcı olursanız sevinirim

bbs ch modelini öneririm veya beyaz renkli jantda olabilir

BBS CH her yerde bulunabilen bir jant, su faturası yatırmaya gitmiştim bugün, dolanırken lacivert vectra B2 gördüm, ön ve yan karlık + spoiler taktırmış, gözüme çok hoş göründü bunlarla beraber 17" CH çok tatlı olur emin olun.

Oktay'ın jantları cuk diye oturmuş ve kolay bulabilirsiniz.
sahibinden com da 5x110 bijon ölcülerine sahip bütün jantlar olur. Ancak ben 17 inç tavsiye etmiyorum. 16 inc bence yeterli...
aşağıda benim aracımda 16 inc astra H GTC jantı takılı aracım var. Bulmak zor ve pahalı....
Ben bunu almamış olsaydım Oktayın jantından alırdım.
Bu ara sislerde gündüz farım yanıyor :)

Uploaded with ImageShack.us

ben bu janları düşünüyorum ama nasıl olur pek karar veremedim birde benim araca uygun olanını bulabilirmiyim
0af5325696.jpg

oktay önerini değerlendireceğim bi araştırıp bakmam gerek acaba araca nasıl olacak :)

mehmetçim şöyle anlatatım senin göstermiş oldugun jant genellikle bmw ukllanır içine göbekden ofsetli galiba vectralar düz modeli sever mümkünse düz birşey yap :) serhat abinin dedigi gibi 16-17" olsun

ah bir bulsam arabama yakılır jant :) ön bady kit de yapıcam ama bu jant yüzünden hepsi kalıyor :)

işte buu

ben bu janları düşünüyorum ama nasıl olur pek karar veremedim birde benim araca uygun olanını bulabilirmiyim
0af5325696.jpg

bende bu jantı arıyorum guzel jant marka veya alabılcegım url yazar mısınız?

Geri