Düşündüğünüz zaman janttan bol birşey yok ama jant işi gerçekten teknik ve zor karar verilen bir konu. Mesela bu söylediğiniz janta baktım vossen cvt ama bu jantın teknik özellikleri ile Corsa D araçların teknik şartları birbirine uygun değil. Ama yok ben uyumluluk aramıyorum derseni jantı bir şekilde illaki aracınıza monte ederler ama kısa süre çoğunun yaptığı gibi eskiye geri dönersiniz. Bu nedenle teknik özellikleri uygum olan jantlara bakmak ve onların arasından seçim yapmak daha mantıklı olur. Ancak şunu da söyleyeyim Opel bu konuda çok gaddar aracına kimse birşey ekleyemesin geliştiremesin diye hetşeyi düşünmüş. Araca bir tan 5 v ek birşey taksanız elektrik sistemi sıkıntı çıkarıyor, yine başka bir değişiklik ypsanız aynı şekilde sıkıntı eksik olmuyor. Ben bu nedenle yaptığım kendi araştırmalarımda MAK ve EMR jantta Corsa D kasanın teknik şartlarına uygun jantları bulabildim. Belki başka seçenekler de vardır. Bir de şu konu rahatsız edici bu tür konularda piyasadaki bu işin ticaretini yapan insanlar bu alanda gerçekten uzman değiller, araçları tanımıyorlar, teknik şartname uygunluk falan gibi konulara kafa yormuyorlar sana elindeki jantı iteklemek oluyor. Bir de ülkemize kaliteil jant markaları nedense gelmiyor yada çok zor buluyorsunuz.