Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15" ben de istedim ama ona takacak lastikler çok pahalı. yanakları daha ince diye lastik parası iki katına çıkıyo. üstündeki orijinal lastikleri değiştiriyom ama bu ebat benim motora göre, aracın kitapçığından baktım. %2 bir fark var üstündeki 165/70 13'e göre.
15" ben de istedim ama ona takacak lastikler çok pahalı. yanakları daha ince diye lastik parası iki katına çıkıyo. üstündeki orijinal lastikleri değiştiriyom ama bu ebat benim motora göre, aracın kitapçığından baktım. %2 bir fark var üstündeki 165/70 13'e göre.
175/60 R14 ile 165/70 R13 arasında neredeyse hiç fark yok. ama benim aracın kitapçığında 185/60 R14 yazıyor. siz bana 185/55 R15 demiştiniz. o lastik çok daha büyük. vallahi kafam karıştı.
ben de arkadaşlara katılıyorum 15" daha güzel durur. Bu arada bende bi arkadaşdan denemek için bi jant aldım 17", lastikler 225 45 17 çok güzel durdu ama yakıt çok artar diye korkuyorum. deneyip sonra karar verecem.