İzmit Real Burger King Rezilliği !!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DuraTORQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DuraTORQ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Forum sakinleri izmit reali bilmeyenimiz yoktur.Evimi Yakın olması dolayısıyla sık sık gittiğim bi yer.Genelde Burger kingde Yemek yemek için Gidiyorum. Genelde Paket Servis alıyorum Ama Her Defasında birşeyi unutuyolar bi gün tuz bi gün ketçap bazen pipet. Ama alıştım Alırken hep kontrol ediyorum. Bazen Whooper Junior dediğim oluyor Bigking Kesiyolar Büyük boy kola diyorum King Boy kesiyolar.Herneyse bunlara alıştım artık.Ama bugün Yaptıkları Bardağı taşıran son Damlaydı.Cola İstedim Şeftalili İce Tea verdiler.Sinirlerim Tavan Yaptı.Gidip kavga ettim değiştirmediler bunları nereye şikayet edicem ben biraz akıllansınlar.Bide Neden İzmittedi burgerlerde Portakal Suyu Yok !

Son düzenleme:
burgerde çalışan arkadaslarım var...izmitteki real burgerıde bılıyorum gercekten yogun tempoyla çalısıyorlar ve malum sıcaklardan dolayı etkılenılıyor...kavga etmek yerıne sadece değiştirmesini rica etseniz daha edepli bir davranış olurdu...bende gecen sene komsufırında calıstım cay ısteyen musterıye cola vermıslığım coktur ama bunu uygun dılle anlatmak yerıne sert cıkmak acıkcası bana ters gelıyor...biz insanız robot değil herkes hatasız olsaydı dünya üzerinde sorun hiç olmazdı...;)

yahu işiniz mi yokk yahuuu

http://www.burgerking.com.tr/ burdan yaz biyerlere birşeyler. birde sikayetvar.com a yaz tamamdır. muhtemelen bi kaç bedava menu ile özür dilerler.

bence burger king ,mc donalds gibi yerlerden bişey yenmez köfteyi alelacele pişirip içine koyuyolar reklamda gösterdikleri hamburgerle alakası yok üstüne üstün bir sürü para alıyorlar köftenin bitarafı pişmiş bi tarafı pişmemiş...bi de çalışanlar işin ehli olmadığından yapılanlar berbat oluyor..!!!!!!!!!bence onun yerine normal bi esnaftan hamburger alın inanın farkı göreceksiniz birebir yaşadığım için yazdım bunları

"Ben öncelikle rica ettim beyefendi fişinizi görebilirmiyim dedi bende attım dedim benden sonra sipariş veren adam ıce tea sölemişti dedim.Olmaz beyefendi dedi.Bende Üstünde Burger king yazıo başka yerden getiremem ya dedim tekrar olmaz dedi"
kavga dediğimiz olay bu.

Ayrıca bu arada hayırdır, işiniz yokmu cevapı veren arkadaşlar Ben Paramı veriyorum Ve Karşılığında Hizmetimi istediğim Şekilde almak istiyorum.Sağda solda en iyisi biziz gibisinden reklam yapmasını biliyorlar.Ayrıca Realdeki Burger King gayet sakin Hatta Yatmaya o kadar alışmışlarki hep geç ve soğuk alıyorum menülerimi

Seviyeyi bozmadan yorum yazalım,Gereksiz yorumlar silinmiştir.

Yaşın eğer doğruysa sadece 16 yaşındasın. O yukardaki mesajında yazdığın "arkadaşlar" kelimesi yerine abilerim deseydin daha iyi olurdu. Zira, benim açımdan seninle aramızda arkadaş olamayacak kadar fazla yaş farkı var.

Zaten şikayet ettiğin konudan ve bu konuya verdiğin tepkiden de ne kadar olgun olduğun ve ne derece olgunca hareket edebildiğini kendin ilk mesajında anlatmışsın.

Başka söze de polemiğe de gerek yok.

Yaşın eğer doğruysa sadece 16 yaşındasın. O yukardaki mesajında yazdığın "arkadaşlar" kelimesi yerine abilerim deseydin daha iyi olurdu. Zira, benim açımdan seninle aramızda arkadaş olamayacak kadar fazla yaş farkı var.

Zaten şikayet ettiğin konudan ve bu konuya verdiğin tepkiden de ne kadar olgun olduğun ve ne derece olgunca hareket edebildiğini kendin ilk mesajında anlatmışsın.

editliyorum

Son düzenleme:
Böyle durumlarda kesilen fiş muhakak atılmamalıdır o senin ispatın çünkü sözle olacak iş değil bu malesef o yüzden bişey çıkacağını sanmıyorum.

Bişey belirtmek istiyorum yanlış anlamazsanız, profilinizde yaşınız yazmıyor böyle bir mesaj görünce ilk baktığım yer oldu. Yaşınız gereği abi, kardeş şeklinde bişey bekliyorsanız ilk önce siz profilinizi eksiksiz doldurmalısınız.

Geri