Izmirli olmak 1 ayricalik....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DmrcN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben ıstanbulluyum :) ama has ıstanbul :) eskı ıstanbul :)

izmir türkiyenin en güzel 2.şehri istanbuldan sonra.. ama en nadide insanına sahiptir türkiyenin.. iyki varsın izmir ;) yaşanacak memleket..

slm arkadaşlar istanbul çok büyük ve güzel bi şehir ama bi okadarda kötü allah istanbuldakilere sabır versin nediyim ben izmiri her şeyiyle seviyorum bence izmir ve izmir...

vatanımın heryeri güzeldir.

İzmir güzel şehir,10 yaşımdan 23 yaşıma kadar tüm yaz tatillerimi ada'da geçirdim ,İzmirli birçok arkadaşım oldu,tüm yazılanlar çok tanıdık.
seviyorum Egeyi,kısmetse cmts yola çıkıyorum Çeşmeye gelicem.

bız buralardayız cesmede denk gelırız belkı...

ahh izmirim azcık uzaklasınca anlasılıo ne kadar guzel oldugu wala..

İzmir güzel şehir,10 yaşımdan 23 yaşıma kadar tüm yaz tatillerimi ada'da geçirdim ,İzmirli birçok arkadaşım oldu,tüm yazılanlar çok tanıdık.
seviyorum Egeyi,kısmetse cmts yola çıkıyorum Çeşmeye gelicem.

Hakan'cım ugun olursan ine görüşelim diğer forumdan hatırlarsın benı ıyı :) Baya zaman oldu nerden baksan 3 sene sanırım özledık..Bu sefer dergıye cıkmasada bır bulusma ayarlıyalım :) ;)

Hakan'cım ugun olursan ine görüşelim diğer forumdan hatırlarsın benı ıyı :) Baya zaman oldu nerden baksan 3 sene sanırım özledık..Bu sefer dergıye cıkmasada bır bulusma ayarlıyalım :) ;)

valla çok güzel olurdu Çağrı normalde perşembeye kadar kalacaktım sonra bodruma geçecektim fakat gelişimle dönüşüm bir oldu, cumartesi geldim pazartesi dönmek durumunda kaldım acil durumlar sebebiyle :(

kısmetse ufak bir yazlık ile bizde biraz izmirli olucaz
"ama biliyorumki İzmir'li olunmaz, İzmir'li doğulur"

Geri