İzmirden katılanlar!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen sonuna kadar haklısın ozgun..karetecı eshotçu cezasını çekmeli..dıerlerıne de ıbret olsun dıye...bugun üstüme cıktı bırı kendımı lozanda ortadakı otoparklar varya oraya zor attım..

bu arada beko korkutmak ıstememıstım senı cok kotu baktın bana:D :D sesten duymassın dıe bagırdım oyle..trafık fena dıye motorla gıdıoduk eve =)

olay nedir ne değildir bilmiyorum ama ekmeğinden etmen hiç hoş olmaz... yazıktır.. çoluğu çocuğu varsa hele... devir zaten zor herkes baba parasıyla geçinmiyor malesef...

Tekme ile arabamın camını kırıp, bana saldırdı daha ne olsun. :D

Ben de bilmiyordum olayı ama o zaman gerekeni yapın bence de.

Tekme ile arabamın camını kırıp, bana saldırdı daha ne olsun. :D

kardeşim sonuna kadar git iyi bi ceza alsın ki hepsine ibret olsun bunlar ceza almadıkları için trafikte terör estiriyorlar...istersen senin için bir avukatta ben tutarım...;)

Evet Sinan'la baştan konulmuştuk ben esasında dövmesini yapıyorlardı bir ara yaptırabilirim :)

Bu arada bayramın 3.günü Başarlar kahvaltıya gidiyormuş benide davet ettiler diğer arkadaşlardan gelmek isteyen olursa haber ver dedi gelmek isteyenler bizimle beraber kahvaltı yapabilirler Çiçekliköyde :)

oto aksesuarcılarda boy boy farklı renklerde bulabilirsin. Bu ara moda oldu zaten çoğu yerde var.

Siyah renkte olanları dışarda güneşte kalan arabalarda söktükten sonra boyayı yakıyormuş iz bırakıyor diyorlar dikkat edin tam son baharda takılacak yaza doğru çıkartılacak birşey... :rolleyes:

bu arada beko korkutmak ıstememıstım senı cok kotu baktın bana:D :D sesten duymassın dıe bagırdım oyle..trafık fena dıye motorla gıdıoduk eve =)

bir ara sagdan gecicektiniz bende yanastım saga sonra soldan gecerken bagırınca ne diyo bu dedim elim kapı kouna gidiyodu birde baktım sen :D babam diyo kim bu zottirik :D:D

Geri