İzmirden katılanlar!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
illegal buluşmalara yazsaymışık +150 sayfamız bile olurdu be forumda :) ahaha :):)

0 533 3773173 benim tel... Biz genelde buluşma yapalım mı bile demeden arıyoruz abi birbirimizi
-nerdesin abi
-şurdayım
-tamam geliyoruz

ya da, akşamüstü telefon açıp,
- saat 8.30 da go-kart :) vs şeklinde, :):)

:) :)

bizim oğlana
-ne var
şeklinde açıyorum teli o başka :):)

akşama bowling yapak mı?

bana uyar babacım...ewden alırsın beni

tavla kaç kaç bitti be :)

bornovadan slm lar astra 99 (35AG9991) arkadaşlar benide unutmassanız sevinirim 0538 768 0452 msj atsanızda olur.

Son düzenleme:
selamlar arkadaşlar bende menemende oturuyorum etkinlik olursa katılmak isterim 0536 824 20 35

arkadaşlar haftaiçi sıradan buluşmalar için sitede pek haberdar edemiyoruz birbirimizi çünkü anlık kararlar ile hareket ediliyor genelde, tabi bu çekirdek kadro için böyle, daha kapsamlı bir buluşma olursa tabi ki siteye konu açıyor ya da mevcut konuda belirtiyoruz,

ulaşmak isteyenler için

çağrı cep 0 537 249 49 09
umut cep 0 533 377 31 73

semin kaydettim abi seni, buluşma olursa ararım :)

arkadaşlar haftaiçi sıradan buluşmalar için sitede pek haberdar edemiyoruz birbirimizi çünkü anlık kararlar ile hareket ediliyor genelde, tabi bu çekirdek kadro için böyle, daha kapsamlı bir buluşma olursa tabi ki siteye konu açıyor ya da mevcut konuda belirtiyoruz,

ulaşmak isteyenler için

çağrı cep 0 537 249 49 09
umut cep 0 533 377 31 73

semin kaydettim abi seni, buluşma olursa ararım :)

tamam kardeşim haber beklerim bu hsonu istanbuldayım da sora musaitiz :)benim menemendeki evde net olmadıgı için takip edemiyorum en azından bi msj atarsanız sevinirim :)

eywallah :)

Geri