İzmirden katılanlar!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nerdeydi bu millet buluşmalarda demeden duramıcam :) neyse bakalm bidahaki buluşmada kaç kişi gelecek...

kesınlıkle dorudur... buluşma yapalım dıyenler oldu aylar once yaptık noldu? 4 kişi geldı...
umut bızım bulusmalar gercı sıteyle alakası yokta ole yapınca bıle gorduk..

uludag gıdelım dedık cogu kısı hemen atladı mutlaka gelırım dedı son günlerde herkes kayıplarda sesi bile cıkmayanlar oldu aramızdan..

çağrıyla konustum aksam bısıler ayarlayıp haberdar edıcekmış izmir grubunu ;)

kesınlıkle dorudur... buluşma yapalım dıyenler oldu aylar once yaptık noldu? 4 kişi geldı...
umut bızım bulusmalar gercı sıteyle alakası yokta ole yapınca bıle gorduk..

uludag gıdelım dedık cogu kısı hemen atladı mutlaka gelırım dedı son günlerde herkes kayıplarda sesi bile cıkmayanlar oldu aramızdan..

çağrıyla konustum aksam bısıler ayarlayıp haberdar edıcekmış izmir grubunu ;)

Uğurcum mutlaka her gelmeyenin bi geçerli mazereti vardır ;) benim gibi mesela son zamanda nişan tarihi denk geldi elimde değildi ....tamam anladık genel konuşuyorsun ama :p olsun yeni buluşmalara mutlaka gelmeye çalışacağız :D

çağrı pert abi :) dün tavuk gibi 11.30 da aradı yatacam ben, gelceksen gel die :) arabayı bırakacaktım bugün servise götürecekti ama bırakamadım ben de dün annelerdeydim çünkü, :):)

valla alsancak buluşmada 12-15 kişi falandık, egs bowlingde 18 kişiydik. çeşme yat turu, adaland, uludağ falan zaten genel buluşmalar ama onlarda da izmir ekibi çok fazla değildi. bakalım önümüzdeki ne olacak,

bizim illegal buluşmalar bile bazen 10 kişiyi buluyor hatta geçtiği de oldu yani :):)

murat abi seni biliyoruz, nişan olayını...

o sözlerin kime gittiğini biliyorum ben de boşver şimdi... :):)

bu arada nasıl gidiyor?? evlilik tarihi belli mi?

Uğurcum mutlaka her gelmeyenin bi geçerli mazereti vardır ;) benim gibi mesela son zamanda nişan tarihi denk geldi elimde değildi ....tamam anladık genel konuşuyorsun ama :p olsun yeni buluşmalara mutlaka gelmeye çalışacağız :D

dedıgın gıbı genel konustum ama keske daha ıyısını yapabılsedık..

umut smdı konustum yaw du ben bakayım bısıler dusuneyım dedı cagrı:D

bundan sora alkol korkumuzda yok her bulusmada oldugu gıbı bundan sorakı bulusmalarda alkol alabılırız bang out 'muz war nasılsa :D :D

ama bu sefer herkes bu kadar hevesliyken ayarlayalım bişiler otoparkları dolduralım yani...

bang out... akşam lazımdı sana ondan.. çevirince polis kızardın bi yusuf oldun gördük :) koptuk zaten gülmekten :):):)

:D :D :D benı hızdan durdurdu serefsız herıf uzaktan polısı gordugumde uckuyular bp' nin onunde hızım 140dı ztn 2 sn de yanlarına geldım=)) gercı uflettırsede bsıı olmazdı be :p

murat abi seni biliyoruz, nişan olayını...

o sözlerin kime gittiğini biliyorum ben de boşver şimdi... :):)

bu arada nasıl gidiyor?? evlilik tarihi belli mi?
Teşekkürler umut tarih belli gibi 21 haziran da nasipse balayının son günüde(28 haziran) belli olmaz abant'ta buluşmaya gelebiliriz süpriz deriz:D:kop:

özel msj yoluyla listedeki herkes bir altındaki nicke yani kişiye mesaj atsın organizasyondan herkesin haberi olur...ben IKEA dayım hep ama buluşmadan haberim yoktu..nası fikir ama???

Geri