İzmir'deki arkadaşlar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İzmir'deki arkadaşlar..

Merdo link' Alıntı:
Abim bunlara ne gerek var ayarlayın bir buluşma görüşün tanışın sonra zaten nerede görseniz tanırsınız araçlarınızı.

Birde iki harfli 4 rakamlı plakayı aklınızda nasıl tutacaksınız.

Örneğin 35 GY 1548 gibi.

2 harfli plakalar akılda kalıcı değil zaten ;)

Valla bizim buluşmaların limiti 5 kişi.. O yüzden elden gelen her yöntemi ekstradan deniyoruz. Dursun plakalar aklımızın bir köşesinde. (:

Merdo link' Alıntı:
Hocam benden sana bir tavsiye madem öyle gidin broşür bastırın yolda park halinde gördüğünüz Astra'ların camlarına koyun.
www.opelsizasla.com/forum yazarsın İzmir'deki buluşmalar için forumumuza bekliyoruz dersin daha yararlı olur bence :)

ya ben İstanbul buluşmasında getiricektim bunlardan unuttum hakkaten :) hatta bastırmıştım evde kalmış sabah erken çıkmıştım telaştan
bunun gibi kullanılabilir, ben aracımda bulunduruyorum ve dek gelen araçların camına bırakmaya başladım
Çıktısını bile alabilirsiniz
15 tatilde Şubat'ta İzmir'e geliyorum bu arada, Alsancak kordonda bir sürü astra görüyordum
bu sefer sıradan opelsizasla baskılı kağıtları bırakıcam, buradan word şeklinde indirilebilir
www.opelsizasla.com/forum/download/opelsizasla.rar

ekrnts2a.jpg

Tamam bende indirdim bunlardan. Arabada tutarım bir kaç tane lazım olduğu an kullanmak üzere. Camlara da bırakırım denk gelirse ama altlarına yazayım pazarlama işi değildir, istemiyorsanız atmayınız, ihtiyacı olan birine veriniz diye. ((:

bende Karşıyaka Girne cad. üzerinde oturuyorum AL 88**
benim jantlar resimdeki gibi farklı görünce tanırsınız :)

Bende Aksoy'dayim, komsu sayiliriz o zaman. (:

Benim arabayı nerden görürseniz tanırsınız zaten  ;D Bende İzmir Balçova.

ED35 link' Alıntı:
Benim arabayı nerden görürseniz tanırsınız zaten  ;D Bende İzmir Balçova.

Seritleri gozden kacirmak mumkun degil. (:

ayda bır ya da ıkı defa gelebılsemde alsancak a  yınede karsılasma sansımız var :D
35 YAZ 25 :D

ben de senede 2 kez İzmirdeyim
35 Buj*** görürseniz o da benim  :D

cancanada link' Alıntı:
ayda bır ya da ıkı defa gelebılsemde alsancak a  yınede karsılasma sansımız var :D
35 YAZ 25 :D

Karşıyaka'ya da bekleriz. (:

Geri