izmir'de özel servis

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lawyer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Opan Ve OpaŞ

Eskisehirde opel ozel servis varmi tavsiyeleriniz

eskisehirde guvenebilecegimiz opel ozel servis varmi

kardeş bence eskişehirde özel servis olarak iyi bir yer yok. alpata çok pahalı. çıldırlar var onlar yine insaflı sayılır ama yine de tanıdık bi ustadan daha iyisi yok bence. bu konuda forumda ararsan bulursun bozcurt kardeşimiz var. eralp adı bana o yardımcı oluyor yeni tanıştık siteden. Ancak şu kadarını söyleyebilirim sana parça konusunda en ucuzu okumuşlar ticaret. yedek parça lazım olursa hiç birine sormadan gidebilirsin garanti veriyorum.

Alpata çok Pahali Ama Garanti Li ürünler Yalniz çildirlarda Iyidir Hesaplidir Bence Opel Servisinden Başka Yere Gitme

bende gimat ın orda erciyes sanayi sitesinde ki opart özel servise gidiyorum memnunum tavsiye ederim

şaşmazda özgürcan var hemen girişte zaten

şaşmazda oper opel derim fiyatlar ve ustalık süper hem gittiğin zaman sinan abi var opelim sitesinden dediler dersen fiyatları ona göre aşağıya çekiyor...:alkis: :good:

servis

slm. Arkadaşım istanbul yolu 12. km'de OTS servis var. bende kırıkkalede servisim.ankaradaki tanıdıklarımı o servise yönlendiriyorum.

HAS OPEL yıldırımlar sanayi sitesi 98.sok.no:18/2
batıkent-ankara tel:0 312 2785358

Hüseyin Usta opelden bu kadar iyi anlayan bir usta daha olmaz dersem asla abartmış olmam.saygılar

Geri