izmirde opel motoru yapabilecek saglam yer?

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bı arkadaşımın 99 model 2.0 vectrası var araç bakımsız temiz fakat maddı durumdan dolayı bakamadılar şimdi ellerineparada geçti aracı yaptırmak istiyolar kı buyuk ıhtımal yarım motor gırecek araca 2000 devırı gecmiyor motordan sesler felan geliyor.
izmir de tandgınız saglam opelcı var mı acaba? varsa numarasını ozelden veya burdan ızın verılırse burdan gonderırmısınız?

Valla ''eko-tek opel''(3.sanayi 405 sk.) benim sürekli gittiğim ve güvendiğim bir yer.

Tel: (0232)345 31 61 isterseniz bir görüşün ne diyecekler.Nuri ustaya derdinizi anlatın bi.

cok saolasın arkasım.. yarın bı arayıp konusayım..

Ellerinden gelen birşey olursa yardımcı olurlar.Müşteri dostu bir ustadır.

opel egeme gitme hiç ilgilenmiolar onlara kalsa araba 3 ayda anca çıkar 1 haftalık işi olan araba

yok zaten usta hayatta gıtmem servıse ben arabayı bozcak adam degıl araba delısı adam arıyorum tamır etsın dıye...

sitede bi arkadasımız vardı servisi olan o yardımcı olabilir görse

Bende 2. sitede best opeli tavsiye ediyorum.Hakan bey sahibi ben sürekli oraya gidiyorum fiyatları çok uygun ve işçiliği bana göre çok iyi

opel izmata git.çınarlıda opel konusunda bir numara ben devamlı oraya gidiyorum.
telefon no:4611826 cengiz bey gereken yardımı yapar.

Bende 2. sitede best opeli tavsiye ediyorum.Hakan bey sahibi ben sürekli oraya gidiyorum fiyatları çok uygun ve işçiliği bana göre çok iyi

+1.

Geri