İzmir Yakıyor........( modifiye bitti )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan real-c
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

real-c

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Değerli Arkadaşlar bir çok ildeki uygulama , İzmirde de başladı HADİ hayırlısı .......... bilmiyorum diğer illerde de bu kadar sert mi ? dün itibari ile 400 araç alındı şu anda Karşıyaka,bornova, alsancak vb yerler çok tehlikeli inanın 5 dk önce polisin yanındaydım bana bile bu araç modifiyeli dedi ve ekledi egzoz ,filim, ve !!!! Jant bunlardan sınıfta kalırsın.. benden gecersin ama Gaziemir dışına çıkma dedi ( gaziemirde 6 araç bye bye ) inanamazsınız çok ilginç..... Arabamı kapatıyorum
TÜV müz hayırlısı olsun 32-73 madde uyalım....

Bucada da özellikle filmli arabaları çok çeviriyolar.

Geçen çevirmeye girdim. Camı açtım polis beni görünce kusura bakmayın camlar filimli olduğu için sizi göremedim devam edebilirsiniz dedi :D teşekkür edip ayrıldım :D

haydaa
film yaptırmak için kadın olmak lazım
eşitlik istiyoruz...

Geçen çevirmeye girdim. Camı açtım polis beni görünce kusura bakmayın camlar filimli olduğu için sizi göremedim devam edebilirsiniz dedi :D teşekkür edip ayrıldım :D

Aynen annem emniyet kemerinide takmamıştı onada kusura bakmayın camlardan dolayı göremedim dedi sonrada lütfen kemerimizi takıp devam edelim dedi poliss amcaa :D

izmir de cam filmi eksoz olan bir araç kalmadı galiba:D adım başı çevirme ve sivil ekipler var bostanlı sahil az önce çift taraflı polis korumasındaydı resmen:D artık orjinal araba kullanıcaz mecburen :(

dün bahceli yedide sisler açıktı polis kapat o sissi yürü yürü devam et dedi oylanma basınca bende birden tırstım bu sefer eksozu bagırttık arkadan yine sselendi bya :(

bakalım plakaya ne gelcek

abla anlamışlardır opelim logosundan senin önemli biri olduğunu uğraşmayalım başımız ağrır diye göndermişlerdir. :D:D:D:D:D

filmlere ve abartı egzoslara xenon farlara lafım yokta jantlara ve sadece egzos başlıgına kımse karısamaz bana jantlardan karısacak polısın once yaka numarasını alırım sonra mahkemenın yolunu tutarım benım aracımın jantı onu hıc alaka etmezzz edemezz

ya bucada deıl sırınyerde kı onder varya adam manyakkk yaww her sabah bı arabayı cevırıo 3 5 ceza bılen bılır o adamı gazetelere bıle cıktı yaw adam kemer takmayı unutup kendıne ceza kesen bı tıp daha neler var herfte yaw

Geri