6 Eyl 2012 #11 senturk35 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ara 2008 Mesajlar 1,676 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 41 .:Rivendell:.' Alıntı: Abi babam işe gelip gidiyor arabayla Babamda Eldor Elektronikte çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... anladım kardeşim. İnşallah bir gün müsait bir zamanda seninle tanışmak isterim.
.:Rivendell:.' Alıntı: Abi babam işe gelip gidiyor arabayla Babamda Eldor Elektronikte çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... anladım kardeşim. İnşallah bir gün müsait bir zamanda seninle tanışmak isterim.
6 Eyl 2012 Konuyu Başlatan #12 .:Rivendell:. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ocak 2009 Mesajlar 3,602 Tepkime puanı 1 Puanları 38 Tabi abi ben zaten sürekli evdeyim. Buca da oturuyorum bu arada
6 Eyl 2012 #13 senturk35 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ara 2008 Mesajlar 1,676 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 41 .:Rivendell:.' Alıntı: Tabi abi ben zaten sürekli evdeyim. Buca da oturuyorum bu arada Genişletmek için tıkla ... bende bucadayım Buca Koop' tayım. Face' den ekle beni oradan konuşuruz.
.:Rivendell:.' Alıntı: Tabi abi ben zaten sürekli evdeyim. Buca da oturuyorum bu arada Genişletmek için tıkla ... bende bucadayım Buca Koop' tayım. Face' den ekle beni oradan konuşuruz.