izmir e başkan istiyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selcukreis035

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
izmirde bir çok opelci arkadaşımız oldu ilhan arkadaşımız başkanlık istiyo bende başkan yardımcısı ilgili mercilere duyurulur.

adaylar belirlensin duyurulup bi anket yapılsın moderatörlerde uygun görürse sonuçlara göre başkan seçilsin bence...

bunun için konuyu istek ve tavsiyeleriniz bölümünde açmanız gerekiyor..

Ege başkanı seçelim ... :D

ben başkan yardımcılığına adayım

konuyu doğru yerde açarmısınız!!!!!!!!

dragon' Alıntı:
bunun için konuyu istek ve tavsiyeleriniz bölümünde açmanız gerekiyor..
Yavuz Bey'in dediği bölüme taşındıktan sonra anketle seçilebilir o zaman arkadaşlar,tabii ki yönetimin onayı ile..Ayrıca Murat Hocamın'da dediği gibi Ege Başkanı olsa daha iyi olur bence,ama zamanlama erken diyorum.Son söz yönetimindir.

evet ege başkanlıkta olabilir ben başkan yardımcılığı adaylığımı açıkladım başkan yada yardımcı olmak isteyen kardeşlerimiz abilerimiz konuya adaylığını koyarsa mod abilerimiz adaylığı dikkatte alıcak inşallah

bence bu seçim için erken arkadaşlar. neden derseniz izmir ve çevresindeki üyelerin hepsi ile tanışıp bu konuyu daha sonra gündeme getirmemiz daha doğru olur diye düşünüyorum. ama karar sizlerin anket açılırsa herkes özgürdür. bende özgür biri olaraktan bende ege başkanlığına bende adaylığımı koyuyorum.

iki kişi yanyana gelmiş hem başkan hemde yardımcı seçilmiş, demek 3, kişi de gelse admin seçecekler :D bu ne hız abi yavaş biraz:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri