izmir de oturanlara bir sorum olacak.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sssguler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şemikler Devlet hastanesi ile mavişehir arasında kalan yer

Hocam Manisa için Yeni Girne iyidir, çevre yolunun dibinde, çevre yoluna çıktınız mı 8 dakika sonra Bornova'dasınız, oradan Manisa 20 dk zaten. Ancak Konak için Yeni Girne'nin neresi olduğu önemli, Kareksan'a (ekmek fabrikası) yakın bir yerde olursanız 10 dakika kadarlık yürüme ile Anadolu caddesine çıkıp, soğukkuyu veya dedebaşı duraklarından pek çok Konak otobüsünü kullanma olanağına sahip olursunuz. Ancak Yeni girne'nin daha iç kısımlarında bu bahsettiğim yürüme mesafesi uzuyor, eşiniz pek tercih etmeyebilir.

Teşekkürler Arkadaşlar birara fırsat bulduğumda şemikler tarafına gideyim bakalım. YeniGirne benim için kolay olsa da eşime zor olcak gibi. Hazirana kadar vaktim var zaten. Araştırmalara devam bu arada. En uygun yeri bulmak lazım çünkü taşınmak zor olcak.

Yeni girnede malesef otobüs az yollar geniş binalar yeni ve kesinlikle park sorunu olmaz bi 10 yıl kadar :D

yeni girne güzel fakat otobüsle ulaşım çok kötü,ben şemiklerde oturuyorum ve metronun açılmasıyla ulaşım çok güzel olacak, dört gözle bekliyorum.otobüs'se hiç dert değil bir çok hattın otobüsüne binip eve gidebiliyorum.fakat şemiklerin her yeri güzel değil

yeni girne güzel fakat otobüsle ulaşım çok kötü,ben şemiklerde oturuyorum ve metronun açılmasıyla ulaşım çok güzel olacak, dört gözle bekliyorum.otobüs'se hiç dert değil bir çok hattın otobüsüne binip eve gidebiliyorum.fakat şemiklerin her yeri güzel değil

Ben de Şemikler'in kötü yerlerini görmüş olmalıyım ki hiç de iyi bir izlenim yok hafızamda. bir de bu metro ne zaman biter acaba?

Metro 29 ekim' de açılıyor komple..

Geri