Iyi mi yapmişim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kesim67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K

kesim67

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar.Herkeze slm
95 model a kasa vectra aldım.2.0i cdx
aracı ilk sahibinden aldım almancı kendısı bu aracı almanyada almıs ve turkıyeye getırmıs.hıc kazası yok orjınal.sizce iyimi yapmısım?

aracta lpg yok kullananlardan yardım bu arac km ne yakar?

hoş geldiniz keyifli forumlar...hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler ;)

aramiza hos geldiniz... o aracla ilgili pek bi bilgim yok ama muhakkak bilgi vericek arkadaslar var... gule gule kullanin aracinizi almancidan almaniz heleki dogruysa ilk sahibinden almaniz guzel olmus...

Aracı ne kadara aldınız ?

o modelin cdx i var mı. eğer araç düzgünse ki ben aylarca aramama rağmen bulamadım voleyi vurmuşun derim. üstüne de araba tanımam.

Arkadaşlar.Herkeze slm
95 model a kasa vectra aldım.2.0i cdx
aracı ilk sahibinden aldım almancı kendısı bu aracı almanyada almıs ve turkıyeye getırmıs.hıc kazası yok orjınal.sizce iyimi yapmısım?

aracta lpg yok kullananlardan yardım bu arac km ne yakar?

dediğn gibi temiz bir araç ise ve cdx donanımlı bu türkiyede satılan modellerde yoktu diye biliyorum bu heralde en full olanı bu forumda birçok arkadaş temiz o tip araç arıyor gerçekten turmayı gözünden vurmuşsun diyebilirm
Allah kaza bela vermesinn

Hayırlı olsun,Mevlam kaza bela vermesin..

iyi yapmissin ben aynisini 11 yil kullandim hemen hemen hic bir sikinti yasatmadi araba gercekten temiz kullanilmis ve bakimlari yapilmissa cok güzel bir araba yakitida 1.6 lardan cok degil.

bu da benim eski dost..

vectra2x.jpg
vectra3.jpg
vectra4.jpg
vectra8h.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı olsun..

Geri