İyi boyacı arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan legendfx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

legendfx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Topkapı sanayide işini iyi yapan boyacı arıyorum.Aynı bu araçtaki gibi çıta yerlerini doldurdum ufak ufak çatlamaya başladı.Birkaç yerininide sürtmüşüm.Çizikler oluştu.İyi boyacı arıyorum.

pic00068.jpg

iyi boyacı istersen z.burnu kucuk sanayide benım ustam var 10 numara boya işçiliği var istersen yardımcı olurum sana

iyi boyacı istersen z.burnu kucuk sanayide benım ustam var 10 numara boya işçiliği var istersen yardımcı olurum sana

z.burnuda olur yeterki iyi olsun...
işlerden dolayı gideceğim zaman belli olmuyo.. sana mesaj atarım tşkler

Selam

Bizim memlekette iyiboyacı vs olduğuna inanmıyorum. Serviste boyattım sanayide çok ustaya boyattım yada arkadaşlar boyattı. Bir kere kesinlikle ton tutmuyor atılanvernik daha kalın ve daha koyu renkte kalıyor fabrika verniği gibiolmuyor. Ya iyi yapamaz boya dökülür çatlar yada daha az dayanıklı olur vs. Ya ben hiç bir alanda düzgün bir usta olduğunu düşünmüyorum çok acemice yapılıyor işler kiimsenin yaptığı işede saygısı yok.

Kartal Oto Sanayi'De İlknur Oto Kaporta Boya Var Orda İlhan Ustayı Bul O Sana Yardımcı Olur ... Kalite Ve Sağlam İşçilik İstiyosan Tavsiye Ederim ..

cıp 20 gsi varya onla irtibata geç ve cıp 20 yi incele boyanın kalitesini gör

topkapıda murat eken var harbı ıyı boyacıdır :)

meliden boyacı olursa benden coilover bayisi olur

ben boyucam demedımkıı ıyı bır boyacı sordular murat eken dedım fazlamı geldı anlamadım :)

Geri