İtiraf , itiraf , itiraf! SKANDAL :)

itiraf edıyorum su anda bu yorumu tuvaletten yazıyorum :D

itiraf sayilir mi bilmiyorum ama ilkokuldayken sevdigim kizin adini tukenmez kalemle gogsume kocaman kalp icerisinde cizmistim. yaz ve hava sicak oldugu icin t-shirt umu cikardigimda ev halkindan gormeyen kalmamisti ve cok utandim. o gun bu gundur yaz kis t-shirt uzerimde durur cikarmam ne olursa olsun :)

Ahahahah çok iyi ya :) bomba itiraflar gelicek gibi devam :)

güncel :)

Bi itirafta benden gelsin madem, 07 plaka bi daewoo espero vardi bi ara bende, Istanbul icinde bissuru kural ihlali yaptim, U donusu yasakmis diilmis dinlemedim falan bi cogunda umursamazca etrafi kesmeden yapinca bi cok kez polislere yakalanmistim, adam ehliyeti almadan daha "abi yabancisiyim kayboldum bulamiyorum yolumu" diye aglanir sizlanir polisten yol tarifi alir devam ederdim:D hahaha yaptigim yanlisti ama cok komigime giderdi ne bilim:) asais biraz tersde trafikciler super adamlar genelde ya:)

sonradan bir xenon dur tutturmuş göz alıyor,burun akıtıyor,kaş sarkıtıyor diyenlere sii-nir oluyorum...
sanki çoğu fabrikasyon mercekli xenonu olan almıyor,sanki sarı ampullüler almıyor..farı ayarsız olan hepsi alıyor...ben 1 çakma xenonludan rahatsız oluyorsam 9 tane orj.xen ve halojenden rahatsız oluyorum...
ahada size itiraf.

İtiraf ediyorum ama alınmaca yok. :)

Başlığı açan arkadaşı son derece çocuk buldum. Heyecanlı, kıpır kıpır, meraklı, yerinde duramayan bir çocuk gibi...

Geri