İtiraf , itiraf , itiraf! SKANDAL :)

ASTRAloji

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar :)

Okuduğum üniversitenin oluşturduğu bir facebook grubundan yola çıkarak neden bizimde bir "itiraf" bölümümüz olmasın dedim.Hele ki konu trafik olunca itiraf etmek istediğimiz küçük sırlarımız o kadar çok ki :)

İtiraflarınızı eğer isminiz ile yayınlamak istemiyor iseniz bana özel mesaj ile ulaşarak , Rumuz + itirafınızı yazarsanız burda yayınlarım.Attığınız mesajlar kesinlikle 3. kişiler tarafından görülmeyecektir.

Eeeee nerde itiraflar OPELİM.NET :)

Çağrı hani senin itirafın nerede? :D

Hemen geliyo abi :)

Bir keresinde çok fazla alkol almıştım.Gecenin 3ünde taksiye bindim.O kadar midem bulanıyordu ki adamın arabasını batırmamak için 6-7 kere yolda durdurdum.Ama başarısız oldu tabi :D en sonunda eve yaklaşırken malumunuz en sevimsiz olayı yaşadım ve yuttum :D:D:D:D sonrasında taksici çok kulağımı çınlattı :)

Bu arada eğer itirafınızdan çekiniyorsanız bana Rumuz+İtiraf yazın ben sizin adınıza burda yayınlayım.Kesinlikle benden başkası görmeyecek :)

Babaanne gibi araba kullanmayı hiç sevmiyorum alışamadım nedense , o yola çıktığımda makas atmazsam (boşluk doldurmaca oynamazsam daha doğrusu :D ) gaza basıp 3-4.500 devir arasını görüp o motorun hadi uçalım çığlıklarını duymazsam araba kullanmak bana hiç zevk vermiyor , sanırım bir psikotekniklik durumum var :D ha bu değil ki başkalarının canını tehlikeye atacak şekilde , tüm trafik kurallarına uyarım arabamı sürerken kaldı ki ne yayaları nede diğer araçlara sürtecek , değecek kadar dibinden gitmem , hata payı bırakırım karşı tarafa zaten bundan dolayı toplamda sadece 3 radar cezam var ve 2007 yılından beri aktif olarak hergün araba kullandım , kullanıyorum

Her zaman bir lafım vardır , ayağını gaza korkak alıştırma :) Gerçekten seviyorum bu lafı o gaz pedalı korkasın diye oraya konmadı sonuçta

Herkese kazasız , belasız sürüşler . Benimde itirafım budur

Babaanne gibi araba kullanmayı hiç sevmiyorum alışamadım nedense , o yola çıktığımda makas atmazsam (boşluk doldurmaca oynamazsam daha doğrusu :D ) gaza basıp 3-4.500 devir arasını görüp o motorun hadi uçalım çığlıklarını duymazsam araba kullanmak bana hiç zevk vermiyor , sanırım bir psikotekniklik durumum var :D ha bu değil ki başkalarının canını tehlikeye atacak şekilde , tüm trafik kurallarına uyarım arabamı sürerken kaldı ki ne yayaları nede diğer araçlara sürtecek , değecek kadar dibinden gitmem , hata payı bırakırım karşı tarafa zaten bundan dolayı toplamda sadece 3 radar cezam var ve 2007 yılından beri aktif olarak hergün araba kullandım , kullanıyorum

Her zaman bir lafım vardır , ayağını gaza korkak alıştırma :) Gerçekten seviyorum bu lafı o gaz pedalı korkasın diye oraya konmadı sonuçta

Herkese kazasız , belasız sürüşler . Benimde itirafım budur

ehehehe :) açılışı yaptığın için teşekkürler :) eee yok mu başka kimse ?

rahmetli babaannemden küçükken o biçim spani çarpardım :D

Lisede Kimya derslerinde bööööööööö diye bir uğultu çıkarıp hocayı delirten kişi bendim :D Hiç bişey olmamış gibi hocam tekrar edermisiniz yazamadım derdim hiç çaktırmazdım :D

itiraf ediyorum ablamın düğününden 13 tane küçük altın çaldım :)))))

Geri