itiraf ediyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demir baran

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2.5 yıllık ilişkimi başka bi kız yüzünden bir anlık bir şey yüzünden bitirdik,itiraf ediyorum inanılmaz pişmanım :sorry: ben kız arkadaşımla evleniriz diyordum,affetmiyor beni :cry:

yazık etmişsin abicim 2,5 yıllık emek sevgi valla yazık etmişsin üzüldüm ama hayırlısı

evet abi cok yazık ettim hemde bunun farkındayım,asla aldatmam derdim,asla başkasına bakmam derdim,nolursa olsun kız arkadaşım için beni bırakmaz derdim :( sanırım bu kadar kendime güvenmem,şımarmış olmam beni şu an bu konuma düşürdü..
hayırlısı tabi abi ama ben genede onu kazanmak için elimden geleni yapacağım :(

Abicim Allah kolaylık versin ne diyeyim. Kızma ama hiç kimse vazgeçilmez değil herkes kendine dev aynasında bakıyor. Bayanlar konusunda biraz hassas olmak lazım çoğu ihaneti Brad Pitt de olsan affetmez.

konunun üye arşiviyle ne alakası var onu anlayamadım... sanırım yanlış yere açmıssın konuyu. ayrıca imzanı da forum kurallarına göre düzenlemen lazım.. geçmiş olsun

en guzelınıı yapmısın ama gıden gelenı aratır ....

2.5 yıllık ilişkimi başka bi kız yüzünden bir anlık bir şey yüzünden bitirdik,itiraf ediyorum inanılmaz pişmanım :sorry: ben kız arkadaşımla evleniriz diyordum,affetmiyor beni :cry:
Delikanlı kızmış, aynı şeyi o sana yapsa ne yapardın?

formata uygun tanıtım yapmalısın yoksa açtığın konu başlıkları kilitlenecektir,ayrıca bu konunun burda ne işi var?

ya ergin abi adam çok üzülmüş demekki! Maruz görelim bu sefer!

kardeşim benim benden sana tavsiye aynını bende yaptım hiiçte bişey olmuyor oh şimdi vur patlasın çal oynasın 4-5 hatun hergün biriyle :D süper bişey! Sen kafana takma hayatını yaşa daha yaşın genç bu hayat bikere yaşanıyor! Gezmene tozmana eğlenmene bak sen sıkma tatlı canını!. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri