itici gelen ses

qökhanKaya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar aracım 2011 1.2 twinport aracımda çok uyuz şıkırdama sesi gelmekte bi kaç usta iticiden kuşkulandı araç fazla yakmayada başladı 14.50 lt benzin 170 km yol yapıyor şehir içi ben ise güvenemediğim için elletmedim aracı varmı güvenilir bir usta istanbul avrupa yakası teşekkürler..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar aracım 2011 1.2 twinport aracımda çok uyuz şıkırdama sesi gelmekte bi kaç usta iticiden kuşkulandı araç fazla yakmayada başladı 14.50 lt benzin 170 km yol yapıyor şehir içi ben ise güvenemediğim için elletmedim aracı varmı güvenilir bir usta istanbul avrupa yakası teşekkürler..
Merhaba. Aynı sorunu bende yaşadım. Yetkili servis kalitesiz yağ ve yağ filtresinden kaynaklanır dedi. Çok rahatsız ederse itici takımını değiştirmemi önerdiler. GM yağla iki sene daha bakım yaptım sorun düzelmedi. Liqui Moly Engine motor temizleyici sonrası Mobil 1 ESP 5W30 yağ ile sorun tamamen düzeldi. Kaliteli tam sentetik yağ ve orijinal filtre pahalı görünse de, yapılacak tamir masrafları ve sinir bozulmasına değmez bence. Uzman bir motor ustasına kendi aldığınız kaliteli bakım seti ile periyodik bakımlarınızı zamanında yaptırın. saygılar..

Geri