Ne biz bişe anlarız ne öğretmenler ne de onlar biz onlara Türkçe öğreticeğiz desenize.. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Savaş Abinin bahsettiği kişilerden biri
Haberi burda http://haber.mynet.com/detay/guncel/mudurun-rakibi-evliya-celebi/519181
![]()
Savaş abi olay çok farklı boyuta kayıyor. Dediklerinde haklısın. Bende üni mezunuyum, içiboş hoca çok fazla, bunu çok iyi biliyorum. Ama dil eğitimi bambaşka. Yani siz iyi bir mimar olmak için, iyi bir mimardan ders almanız gerekiyor değil mi? Ama bu yeterli mi değil. Pratikte yapmanız gerekiyor değil mi? Bu yüzden bu eğitimler verilirken staj ve projeler ile destekleniyor. TR'de dil eğitimi grammer ile sınırlı. Bunun nedeni hem müfredat hemde yeterli konuşma ve dinleme eğitimlerinin verilmemesi. Ben yine söylüyorum. Ben getirilsin veya getirilmesin demiyorum. Dil öğrenmenin tek yolu vardır. Dil dile değecek. Şu anda verilen ingilizce dersleri tamamen zaman ve para kaybından başka birşey değil.
Devlette bu ve bunun gibi niceleri var, bu abimiz acaba devletine ne kadar faydalı olmuştur ki?![]()
Müfredat ve ingilizce öğretme sistemi değişmediği sürece uzaydan da getirsen boş ayrıca yabancı öğretmenler şu an ki öğretmen maaşlarıyla imkan yok çalışmazlar,kısacası zırvalığın doruk noktası oldu bu iş ,hukuk fak. mezunu, eğitimle hayatı boyunca alakası olmamış bir insan bakan koltuğunda oturuyor ithal öğretmenden bahsediyorlar...
Savaş abi olay çok farklı boyuta kayıyor. Dediklerinde haklısın. Bende üni mezunuyum, içiboş hoca çok fazla, bunu çok iyi biliyorum. Ama dil eğitimi bambaşka. Yani siz iyi bir mimar olmak için, iyi bir mimardan ders almanız gerekiyor değil mi? Ama bu yeterli mi değil. Pratikte yapmanız gerekiyor değil mi? Bu yüzden bu eğitimler verilirken staj ve projeler ile destekleniyor. TR'de dil eğitimi grammer ile sınırlı. Bunun nedeni hem müfredat hemde yeterli konuşma ve dinleme eğitimlerinin verilmemesi. Ben yine söylüyorum. Ben getirilsin veya getirilmesin demiyorum. Dil öğrenmenin tek yolu vardır. Dil dile değecek. Şu anda verilen ingilizce dersleri tamamen zaman ve para kaybından başka birşey değil.
Bir arkadaşımız anaokulundan neden başlıyor demiş ama, unutulmamalı ki bir ders değil DİL öğretimi yapılacak. Kişinin dil öğrenimi doğumuyla beraber başlayan bir süreçtir. Dolayısıyla ne kadar erken o kadar iyidir.