İstemeye İstemeye Gidiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dandan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dandan06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabama müşteri çıktı.''Gelsin baksın ama çok para isterim.'', dedim.Çıktı geldi adam bugün.Gayet efendi biri.Arabay da beğendi,söyledim istediğim parayı,'biraz inemez misiniz?' dedi.Eşiyle beraber sürecekmiş,hatta daha çok eşi sürecekmiş, o yüzden ''Eşiniz de görsün arabayı, öyle pazarlık edelim'' dedim.
Geldim bilgisayarın başına araba ilanlarına bakmaya başladım hemen.Anlaşılan bu adam alacak benim arabayı, hem de ben satmayı hiç düşünmezken...
İşin enteresan tarafı şu, ben evlenip ayrılmış bir insanım.Hakim önüne çıkıp, mahkeme kararıyla ayrılmayana kadar, ben kendi kararımı verememiştim.Ne zamanki mahkeme kararı geçti elime, ''bu iş bitmiş'' dedim...Bağlanma konusunda sıkıntım yok ama vazgeçme sorunum var benim.Bu araba ilk arabam, anca sıfır araba alırken götürüp bayiiye veririm bunu diyordum, başka türlü satmaya kıyamam diye.Daha da garibi bana satan arkadaşın gözünden yaş gelmişti ben arabayı alınca, aracı olan kişi 'ağlama kardeş dünya malı, gözün kalmasın!' dedi de öyle toparlandı...
Gidene dur demeyeceksin bu bir.
Dünya malını sahiplenmeyeceksin bu da iki...
Satılmazsa da başmın üstünde yeri var ilk göz ağrımın...
Ama opel dünyasına girdim ya,satılırsa en kısa zamanda 2. el, satılmazsa 2 sene sonra 0 astra h alırım....:)
Hakkımızda hayırlısı olsun...

hayırlısı olsun içim bir garip oldu yaa :(

Bana dün söylemişlerdi senin arabaya müşteri var diye, gece rüyamda 3 tane çocuk ellerinde çekiç çivi benim arabaya girişiyordu, yakaladım bastım tokadı veledlere ama iş işen geçmiş...:)
Bir de bu alma satma mevzularında aklıma hep 'Fıstık benim olacak,benim babam zengim...Alacam onu,binecem sırtına,vuracam kırbacı vuracam kırbacı...' muhabbeti geliyor....:)
İşin dalgasını geçiyordum ama benim de içim bir garip oldu...
Ama dedim ya adam efendi biri, alırsa eminim iyi bakar arabaya...

hayırlısı olsun,nedir arabanız?

2001 model edition, otomatik vites...
gecenlerde kız arkadaşımla küstük ufak bişey yüzünden...
Akşam kız arakadaşımı aramayım diye telefonlarımı kapattım,internetin başına geçtim,nerden estiyse araba ilanlarına bakmaya başladım...Heralde o an aklımdan ''ya kız arkadaşımı değiştiriyim ya da arabayı' diye geçiriyordum...:)
Bu ikilemi kız arkadaşım farketmedi ama araba farketti galiba...:)
20 istedim arabaya 125000 kmde,nasıl?

dünya malı nolcak sanki daha iyisini alırsın benmde ilk arabam astra g çokda beğeniyorum beğenerekde biniyorum masrafta yaptım bi dünya ikinci el şahin alırdım yaptığım masrafla :D ama 2 sene daha kullanırım en fazla sonra satıp daha iyi bişey alırım diyorum hep sadece güzel arabaydı hiç yola bırakmadı beni derim sattıktan sonra :)

Akşam kız arakadaşımı aramayım diye telefonlarımı kapattım,internetin başına geçtim,nerden estiyse araba ilanlarına bakmaya başladım...Heralde o an aklımdan ''ya kız arkadaşımı değiştiriyim ya da arabayı' diye geçiriyordum...:)

ben inanmıyrm ya da inanamıyrm 2001 astra g ye 20.ooo lira vericek birini:)

iyi fiyat bence bendede 2001 elegance var bende satcak olsam 21 isterim en az 35 000 km de atiker sıralı sistem tüp var 4 lastik yeni 17 jant var momo angel var xenon var falan filan :D

Burda kıymetli ama arkadaşlar, temiz araba bulup gelmişim...

doğrudur abi,bence hemen verin arabınızı bir daha bu fırsat çıkmaz karşınıza

Geri