istediğimiz plakayı alabilirmiyiz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CHa.AY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CHa.AY

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
merhabalar ilk önce

şöyle başlayayım kullanılmayan ve istediğimi plakaysa bu plakayı alabilirmiyiz?

2 sene önce alttaki hondayı alırken adamlar istediğiniz bir plaka varsa alalım diye birşey söylemişlerdi ancak ben 2. el araba alacağımdan sorun olurmu yapanlar varmıdır? istediğim plaka boş görünüyor 06 CAA 2558 gibi bi plaka verirlermi acaba? yoksa sıradakinimi alacağız? bilgilendirirseniz sevinirim...:sorry:

CAA 2558

naptın sen:D
öyle bi plaka daha cıkmadı:):)

bu arada yaa sıradaki plakayı alıcaksın
yada emniyetin sayfasından yada emniyetten boşta olan plakalara bakıcaksın seciceksin...

hiçmi çıkar yolu yok ya bu işin? CA 2558 olsa olurmu? bu plaka da boş görünüyor?

nerden baktın boş göründügünü biliyosun??

ordan cıkmaz
yanii oraya sacma bi plaka yazsan bile boş gösterecek elbette ama emniyet daha bu plakayı cıkarmamıştır.
en son gecen sene BT ler veriliyordu son durum nedir bilemicem
CA istersen şanslısın
ayrıca plaka bakıcaksan

http://www.ankara.pol.tr/online.php?id=12
burdan bakıcaksın

plakaları harflere göre farklı semtlere bölüyorlar satıs ve ya plaka işlemlerini o semtte olan bir muameleci halledebilir sanırım yani tescili orada yaptırman gerek biz de şirketin c4 üne AAU almak istemiştik muameleciler halletti aslında ara bir muameleci o sana gereklibilgiyi verir

istediğin plaka boşsa memur da iyi biriyse plakayı verir.
bana istediğim plakayı verdi.
35 KTU 28
(Karagün Tuğba Umut)

plaka tahsisten plakayı ayırttırdım,sonra gidip ücretsiz bi şekilde aldım ben,ancak arac sıfırdı.sende mevcut bi plaka var oldugu için masraflı olabilir.eger istediğin plaka listede yoksa emniyete gidip o plakayı para vererek alıcaksın tabii ki kullanılmıyorsa.

ca plakalarda kayıt bile yok nasıl olur bakacağız bir ay içinde alıp yaparız birşeyler ayrıca benim verdiğim sayfada emniyetin neden çıkmasınki?

bu muameleciler konusunda bilgilendirmeniz çok iyi oldu cengiz abi.

Geri