İşte Vectra B OPC ZENDER...Türkiyede bir eşi yok...

Harika walla ımrendım sımdı ha yaza almanyaya gıdıyorum hayırlıwsı ıle ınsallah alırım 1 tane oralardan

Almanyada satılanlar o kadar ahım şahım olmuyor malesef adı üzerinde custom dial olunca biraz emek,biraz sabır,biraz zaman ve en önemlisi biraz para istiyor

Arac gittikce guzellesiyor, kazasiz belasiz surusler...

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Teşekkürler...Artık yavaş yavaş sona yaklaşıyorum.Tabi kaşıntı tutmazsa :)

sen bi efsanesın opel de kerem

walla oyle oluyor hafta sonları bıle arabama bırseyl yapmaya calısıyorum eve donuncede hanımdan fırcayıyı yıyorum walla

walla oyle oluyor hafta sonları bıle arabama bırseyl yapmaya calısıyorum eve donuncede hanımdan fırcayıyı yıyorum walla

O yüzden ayakbağı olacak bir içişleri bakanı mı dersin,kişi mi dersin bana göre değil şimdilik :)

walla bu konularda sıkıntı ama bu konularda okursa arabada yatarım walla

Cumartesi göstergeyi taktım.Sonuçlar beklediğimden de iyi çıkt.Yanlız bir ibre led devresi çalışmıyor.Devrenin üzerindeki 1 led çalışıyor ikisi bozuk.Ohmmetre ile ölçtük.elektrik geliyor,lehimler güzel ama ledler bozuk olunca devre tamamlanmıyor ve ibre aydınlanmıyor.Aldığım kişilere söyledim cevabı bekliyorum

Buda nacizane gösterge ve ibrelerim:

20140315_171840_zpsce799784.jpg

20140315_154315_zps3983fd8c.jpg

20140315_154305_zps9f2f8033.jpg

Km sayac kismi bozmus biraz sanki. Ama onun haricinde farkli ve guzel olmus.

Tapatalk.

Resimleri upload için photobucket kullanmasanız süper olur. Açılmıyor resimler. O site bildim bileli sorunlu.

Fenalar fenası olmuş Kerem Abi :good: çabana zevkine sağlık... O yanmayan led ve çalışmayan ibre seni aşacak değil...Yaptıkların yanında görünmez bile o :) halledilir..

Geri