İşte Vectra B OPC ZENDER...Türkiyede bir eşi yok...

kaç kayme ayıptır sorması :p Bir de düz car400 cdr500 gibi ekranlara bu renkli ekranı uydurmak mümkün değil mi?

bana 1650 tl ye mal oldu ncdr ve ekran.internetten yaptığım hata nasıl çözülür ne yapabilirim diye araştırma için harcadığım zamanı,emeği saymıyorum bile

Normal teyplere olmuyor ekran ve ncdr kombinasyon halinde çalışıyor.ekranı ncdr kumanda ediyor

KErem hayırlı olsun. Güle güle kullan...
Benim de ilk NCDR 1500 denemem hüsranla sonuçlanmıştı. Ekran patlak çıkmıştı...
Kıbrıs ta ki Çağatay arkadaşımıza sorununu söyleyerek verdim. Çağatay sorunu çözmüş ve turbo denemesi yaptığı araca hayırlısıyla takacak.
Benim tahminim normal şartlarda 1000 TL civarına mal olması lazım ama; ortalıkta bozuk cihazları satmaya çalışan çok kişi var.Bildiğim kadarı ile başka ekran da cihazı çalıştırmıyormuş.
tekrardan çok sevindim. birde TR haritası buldun mu...ki ana arterlerin olduğu muhakkak vardır, navigasyonla çok keyifli sistem olacak. (bende ki TR cd sini bir türlü bulamadım :( )
Sonuç olarak araç da çalışma da 10 numara olmuş.

KErem hayırlı olsun. Güle güle kullan...
Benim de ilk NCDR 1500 denemem hüsranla sonuçlanmıştı. Ekran patlak çıkmıştı...
Kıbrıs ta ki Çağatay arkadaşımıza sorununu söyleyerek verdim. Çağatay sorunu çözmüş ve turbo denemesi yaptığı araca hayırlısıyla takacak.
Benim tahminim normal şartlarda 1000 TL civarına mal olması lazım ama; ortalıkta bozuk cihazları satmaya çalışan çok kişi var.Bildiğim kadarı ile başka ekran da cihazı çalıştırmıyormuş.
tekrardan çok sevindim. birde TR haritası buldun mu...ki ana arterlerin olduğu muhakkak vardır, navigasyonla çok keyifli sistem olacak. (bende ki TR cd sini bir türlü bulamadım :( )
Sonuç olarak araç da çalışma da 10 numara olmuş.

o eski fiyatlar malesef.evet bozuk düzük satanlar var.bende onu düzeltmek için çaba harcadım sonunda başardım.bakalım ne olacak devamında.

Aga senin sorun tam olarak neydi ?

ve çözüme nasıl ulaştınız ?

Teyp ve ekran aynı araçtan çıkmadığı ve ncdr ın koduna ulaşamadığım için ekranda sürekli display safe yazıyordu. Kodu olan başka bir ncdr takıp eşleştirdim çözüldü

Yani yorumları baştan sona okudum resimlere bakmaktan doyamadim işte ben buna imkansızın emeği derim emeğine sağlık herşey dört dörtlük.

Teşekkürler devamı gelecek :)

23a52b940d1c5fcd72003cf47a488593.jpg

ec5a9e7f33063847bc5f783d0ae2141c.jpg

İnsan özeniyor ya :D

şu navıgasyonu çözersen daha da güzel olucak :)

Geri