İşte Vectra B OPC ZENDER...Türkiyede bir eşi yok...

kerem bu gün işe giderken 71 plakalı bir vectrada bu boyayı gördüm,çok güzel duruyordu . araçta hiç aksesuar yoktu muhtemelen 1996 cd araç . renk orjinal olabilir ,resim çekmek için telefonu çıkarana kadar adam kayboldu :)

İstanbul'da da bu renkten bi Vectra B var. Ayrıca i500 body mevcut üzerinde

Abi opc mavisi 2002 de lansman oldu. 96-97 vectralarda nadiren daha açık bir mavi tonu var o rengi biliyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kerem valla gördüğüm opc rengi. belki sonradan boyatmıştır yada orjinaldir. fakat renk gerçekten güzel senin araca çok yakışacak.

Arden mavisinin mat kaplaması da harika oluyor. Geçenlerde bir Golf 7'de gördüm harika olmuş.

Bende aracına sonradan renk değişimi yapanlardanım. Bende bu mavi ile Honda'nın siyahı arasında kalmıştım. Siyahta karar kılıp boyatıverdim. Bu renkte içimde kalmıştı. Şimdi o hasreti senin arabanla dindireceğiz inşallah.
Şöyle bir nacizane tavsiyede bulunmak isterim. Boya koruma yaptırırsan eğer çok işe yarayacağı kanısındayım, bu ön kısıma şeffaf folyodan yapılan. Ben bir kaç kez uzun yola gittim taş sıçramaları iz yaptı.

Ben güneş yanığından ve dış etkenlerden korumak için 3-4 kat vernik uygulamayı düşünüyorum

Abi özelden mesaj yazdım...Yardımcı olabilirsen..

Abim evde değildim akşam bakacağım

Geri