İşte sonunda kara kızım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eraynaim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güle güle kullanın çok güzel.böle wagon araba görünce aklıma hemen ailece güzel bi uzun yol güzel bi gezi geliyor nedense.

Kazasız belasız kullan arkadasım

Süperrrr Oluyor.

güle güle kullanın çok güzel.böle wagon araba görünce aklıma hemen ailece güzel bi uzun yol güzel bi gezi geliyor nedense.

Walla benimde çok hoşuma gidiyor Kango veya partnerler gibi ne istersen yükle ve devam....

kazasız belasız limuzin gibi :) kullanmak zor olmuyomu :D

burak sen gelde bir vectrayı kullan anlarsın ozmn hangi arabanın sürmesi daha zor hem astra wagondan uzun hemde arkası resmen kapalı :D

bu arada aracınız çok güzel kazasız belasız kullanın station wagon arabalar kullanımı en rahat arabalardandır bizdede megane wagon vardı valla uzundu fln ama süremsi çok kolyadı çünkü aracın 4 bir yanı açık ve görünüor hele hele geri park etmesi çok kolay oluyor iyi günlerde kullanın :)

Ben Vectra da sürdüm ama o kadar uzun değil .Gerçi Wagon da uzun sayılmaz çünkü ilk kullandığım arabaların içinde Opel Record 76 Statıon vardı...
Ambulans gibi araba zaten Almanya da Ambulans niyetine kullanılıyordu.

ERkan abi kazasız belasız sürüşLer... fotolarda arabaın altında su birinkintisi var:D klimayı çok mu açtınız ne ..:D dikkat ettimde oraya o yüzden... araba güzelmiş gerçekten...

Yok ön panjuru ve motor kaputunun saç kısmını ıslak bezle silmiştim.
Su klimadan değil - zaten bu havalarda klima kullanılmaz herhalde yine de Teşekkürler...

hayırlı olsun

Aracı koyabileceğin bir otopark veya garaj yokmu? Sokakta bu canım arabayı çocuklar rahat bırakmaz. Ben öyle bir sokakta arabayı bıraksam herhalde günde 100 defa araca bakardım. Allah kazasız belasız, çiziksiz binmeyi nasip etsin....

Geri