işte o an

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nfrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ORDUdrift' Alıntı:
Başkan ne yaptın ya 6 cm kaprta kadar var yani :Dpuhaha peki nasıl sokmuslar o camı oraya

Zırhlı araç teknolojisinde en önemli parçalar arasında yer alır ve araç kapıları kullanılacak malzemelere göre dizayn edilir ve kapıda tadilatlar kaçınılmazdır. Örneğin aracın camları orijinalinde 4mm iken 37 mm cam uygulamak için kapı kasası genişletilir ve cama uygun çelik çerçeve içine yerleştirilir. Kapı içerisine uygulanacak malzemelerde en hafif olan kumaş malzemeler seçilir sebebi ise kapıya mümkün olan en hafif malzeme ile en üst seviyede koruma sağlamaktır. vs...vs...

kaynak: internet

yaa arabadaki sistem çok basit aslında!! kapılar kapatılınca sistem kendini otomatik olarak kilitliyor.. Koruma veya şoför neyse panikle inip indiği kapatınca olanlar oluyor.. Adam kapıyı kapatmasa bu problemlerin hiçbiri olmayacak..

tamamen duygusal :D

+bir gün bizde profesyonelleşeceğiz!
-inş. (:

skyeye' Alıntı:
Naaptın abicim bi cetvel alıp ölç bi 6 cm'yi :eek: .Camın kalınlığı 17mm...

60 mm oldukça normal fakat bu araçtaki cam 45 mm kalınlığında.

Hakkat yaa ben de araştırdım şimdi 72mm'ye kadar çıkıyomuş heyvanlar.Power-window denilen bi sistem kullanılıyomuş camı açıp kapamak için de.Yuh yani ne diim, kusura bakmayın arkadaşlar, cetvelde görünce çok gelmişti 6cm :)

olur olur.... :D traji komik bi olay :D

üzüldüm beeeeeeeee pek sevmesemde içim bi garip oldu sonuçta T.C BAŞBAKANI

hem başka biryerde 1.5cm diye duydum hem de 6cmyi elimle bi hesap yaptım nerdeyse sigara boyu kadar.. dedim noluyor.. :cool:

Geri