Işte Müşteri Memnuniyeti

Yada bana ne kardeşim sende hep vanilyalı ye o zaman derlerdi :) çikolatalı alma derlerdi...:)

herşey satana kadar değil demekki insana değer budur ... :alkis:

verildi galiba :):)

Şirket ciddiyeti olunca arkasından müşteri memnuniyeti doğal olarak geliyor.Güzel bir paylaşım.;)

-Yok abi bu modellerde hep böyle oluyor sizde hep vanilyalı dondurma alın..
müşteri gider veya telefon kapanır
(-ne adamlar var ya insanın başını belaya sokarlar)

bizde olsa ya kullanıcı hatası derler yada 2 kilo dondurma alıp geri gönderirler...

olması gereken ama türkiye sınırları içerisinde eşine henüz rastlayamadığım bişi....

bizde olsa ciddiye almayıp bide üstüne mektubu internette yayınlayıp dalga gecerlerdi..

Yada bana ne kardeşim sende hep vanilyalı ye o zaman derlerdi :) çikolatalı alma derlerdi...:)

bizde olsa ya kullanıcı hatası derler yada 2 kilo dondurma alıp geri gönderirler...

:alkis: :alkis: :alkis:

opelde ki müşteri hizmetleri de enteresan gibi (aracımı ilk aldığımda silecek kolunun altında beyaz zemin üzerine DL yazılı olduğunu bunun ne anlama geldiğini sordum maval maval cevaplar vermeye çalıştılar olmadı.. Kayıt yaptılar sizi en kısa sürede bilgilendiririz falan dediler halen bekliyorum).. Gerçi şikayet ile ilgili bir site var ismini vermeyeyim insan orayı okurken çileden çıkıyor ya başımıza gelseydi?

Geri