Iste Hata Kodlari

valla bence seni yemeye çalışıyorlar. başka biyere git.

kOYMUS OLdugum resim google dan buldum koydum..Opelin degil herhangi baska bir marka ...Yahu ne biliyim iste lastigin ic tarafinda kaliyor dedi adam bu arizali oldugu icin ABS ve abs nin sensöru calismiyor dedi..Yani bu parcayi ve abs nin sensörunu degistirmek 800 ytl tutuyormus..Arkadaslar varmi bu parcadan elinizde ? Sol ön teker icin olucakmis ?

Astra sport 99 Agliycam yemine diyorum ya:cry:

bu paranin ne kadari iscilik ne kadari parca ücreti ? parca ücretinin fazla tutacagini sanmiyorum ama yurtdisinda isen isciliik cok pahali olmasindan dolayi bu kadar yüksek fiyat cikarmislardir sanirim. parca saticilarindan yada ebay den alabilirsin. montesini ise kendin yada tanidik birileriyle halletmeni önerirrim.

isciligin pahali olmasindan dolayi benim arabada 1 aydir yatiyor :mad: . silindir contasini yakmis, silindir kompresör ölcme aletini dün internetten aldim, o gelirse önümüzdeki hafta sorunun ne oldugunu anlarim sanirim. ikinci arabayi aldim mecburen ( golf 3 ) , onu kullaniyorum simdi. tamiri bitince opeli acip golf ü saticam.

bu paranin ne kadari iscilik ne kadari parca ücreti ? parca ücretinin fazla tutacagini sanmiyorum ama yurtdisinda isen isciliik cok pahali olmasindan dolayi bu kadar yüksek fiyat cikarmislardir sanirim. parca saticilarindan yada ebay den alabilirsin. montesini ise kendin yada tanidik birileriyle halletmeni önerirrim.

isciligin pahali olmasindan dolayi benim arabada 1 aydir yatiyor :mad: . silindir contasini yakmis, silindir kompresör ölcme aletini dün internetten aldim, o gelirse önümüzdeki hafta sorunun ne oldugunu anlarim sanirim. ikinci arabayi aldim mecburen ( golf 3 ) , onu kullaniyorum simdi. tamiri bitince opeli acip golf ü saticam.

olaya bak yahu, tamir pahalı diye 2. araba alınıyor. :D hala gıcık oluyorum hatırladıkça. ben corsayı aldım, kayınço aynı paraya almanyada 2.el bmw aldı :mad:

iste araba bedava tamirine bak nerdeyse arabanin yari fiyati...

senınkı bilyadan sensörlu değil akıs kafasından alır bılgıyı ama bılya bozulup boşluk yaparsa teker yan yatar ve okuyucuda yan yatacagı ıcın abs bılgısını alamaz.

astrammm peki ustam ne yapmam lazim hangi parcanin degismesi lazim ?

ABS : C0035 nasil duzeltirim sorun nedir ?

Son düzenleme:
tekerde boşluk varmı? bilmeyıyorumkı görmedende bırsey dıyemem

adamin dedigi gibi rulmandan bu sorunu yapabilir mi ?

Astramm radyatör musurunun yerine bakabildin mi bugun ?

Son düzenleme:
adamin dedigi gibi rulmandan bu sorunu yapabilir mi ?

Astramm radyatör musurunun yerine bakabildin mi bugun ?
ya valla unuttum fotosunu cekmeyı kusura bakma. dıyorumya arabanın onune gecınce radyatörun solun dıreksıyon pompasının hızasında

Geri