Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kOYMUS OLdugum resim google dan buldum koydum..Opelin degil herhangi baska bir marka ...Yahu ne biliyim iste lastigin ic tarafinda kaliyor dedi adam bu arizali oldugu icin ABS ve abs nin sensöru calismiyor dedi..Yani bu parcayi ve abs nin sensörunu degistirmek 800 ytl tutuyormus..Arkadaslar varmi bu parcadan elinizde ? Sol ön teker icin olucakmis ?
Astra sport 99 Agliycam yemine diyorum ya![]()
bu paranin ne kadari iscilik ne kadari parca ücreti ? parca ücretinin fazla tutacagini sanmiyorum ama yurtdisinda isen isciliik cok pahali olmasindan dolayi bu kadar yüksek fiyat cikarmislardir sanirim. parca saticilarindan yada ebay den alabilirsin. montesini ise kendin yada tanidik birileriyle halletmeni önerirrim.
isciligin pahali olmasindan dolayi benim arabada 1 aydir yatiyor. silindir contasini yakmis, silindir kompresör ölcme aletini dün internetten aldim, o gelirse önümüzdeki hafta sorunun ne oldugunu anlarim sanirim. ikinci arabayi aldim mecburen ( golf 3 ) , onu kullaniyorum simdi. tamiri bitince opeli acip golf ü saticam.
rulman bu yaa. 3 kuruşluk alet ne 800 ü. tornet yapar binerdik çocukken.
ya valla unuttum fotosunu cekmeyı kusura bakma. dıyorumya arabanın onune gecınce radyatörun solun dıreksıyon pompasının hızasındaadamin dedigi gibi rulmandan bu sorunu yapabilir mi ?
Astramm radyatör musurunun yerine bakabildin mi bugun ?