İşte döneminde aşık olduğum arabalardan biri.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel

daha once gormemıstım..cok sağlam olmus araç...:eek:

Uzun süre satılıkta kalmıştı. abartı modifiyeyi sevmediğim için pek ilgimi çekmemişti :D

güzeldi gerçekten son durumu ne bilmiyorum...

arkadaşlar davulun sesi uzakdan hoş geliyorda her yeri fiber bir yere sürtse kağıt gibi yırtılır kırılır ben bu tip aşırı fiber uygulamalarını sevsemde kullanılabilirliği yok benim hoşuma kullanılabilirliği olan araçlar gidiyor.

Araç gerçektende emegin karşılığını vermiş çok güzel.

Laguna 1 faz 2 işte bu kasadan bakıyorum ben :)
Bu araba Miniks Ahmet ile Hilmi nin arabası,otomatik şanzımandı standart haldeyken. Modifiye yapılırken otomatikten manuel e döndürüldü... Vakti zamanında 80 milyar isteniyodu bu Laguna ya. Ama ciddi anlamda şıktı..yaparmıyım böyle bişey? Hayır çünkü Darkmoon Hakan Bey in de dediği gibi heryeri fiber..

Zaten böyle araçlar zevik işi günlük kullanım için değil bu işe extra para ayırabilecek maddi durumda olsam hiç acımam yaparım.

Zaten böyle araçlar zevik işi günlük kullanım için değil bu işe extra para ayırabilecek maddi durumda olsam hiç acımam yaparım.

Biliyoruz. Olsa daha neler yapacaksın kim bilir..

arkadaşım ben anlıyorum senide bu bir zevk meselesi olsada ben o kadar parayı emeği gene lagunaya harcamazdım değmez çünkü en başda araba laguna
o kadar masraf emek harcanıcağına gider o paraya bursa izmir sanayilerde replica araba yapan yerler var oralarda imzandaki lamborginin bile replicasını yapıyor adamlar her türlü aracın replicasını yapıyorlar veririm para yaptırırım bir replica kimsede anlamaz adamlar birebir aynısını yapıyorlar görüntü olarak tek motoru 2.0 falan oluyor

Geri