Istanbul'un Trafik Kurallari

ben istanbul'da yol bilmem iz bilmem, nasıl araba kullanırım derken 3 gün boyunca paşalar gibi araç kullandım. Yol istedim verdiler. Kimse sıkıştırmadı. vs.. hiç zorlukla karşılaşmadım. Sadece taksicileri çok şerefsiz oluyorlar. Önümden yığınla araba geçiyor. Eyüp kavşağındayım, adam arkadan kornaya bir abandı bırakmıyor. Naptı sanırsınız. Kenara çekildim geçti önüme önümde bekledi yani oda geçemedi. Uzağı göremiyor heralde garibim. Arkadan öndeki trafgiği görmedi.

Genelde herkese o şekilde veya daha değişik şekilde davrandıkları için gözlerine aldıkları darbelerden dolayı uzağı görememeleri normal :D

:)aklımda bulundurucam güzel paylaşım

Genelde herkese o şekilde veya daha değişik şekilde davrandıkları için gözlerine aldıkları darbelerden dolayı uzağı görememeleri normal :D

Sadece gözlerine mi dersin? Bence o darbeler beyinlerinide etkilemiş

İSTANBUL trafiği, insanın psikolojik olarak sağlığını bozacak niteliktedir.

Son dönemlerde, Toplu taşımaya yönelik büyük projelerin ( MARMARAY, METROBUS, EDİRNEKAPI-SULTANÇİFTLİĞİ TRAMVAY HATTI, vb gibi... )uygulanmaya başlanmasıyla, en azından geleceğe dair umudumuz oldu.

Yukarıda bahsedilen kuralların hergün nizami şekilde uygulanıyor olması, nasıl büyük bir risk altında yollara çıktığımızı anlamamız konusunda yararlı oldu.

Paylaşım için teşekkürler...

Okurken çok sinir bozucu geliyor ama hergün trafikte karşılaştığımız olağan olaylar bunlar.

paylaşım için teşekkürler

maalesef bu yazılanlar gerçek.istanbul trafiği kurallara uymaya çalışanlara ecel terleri döktürüyor.

su gunlerde bakıyorumda kural denen bırsey kalmamıs herkes kendı kuralını koymus ona göre trafıge cıkıyor!!!

Geri