İstanbul'lular Allah size sabır versin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muraltun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla ben arabasız geldim bugun işe
çekilcek gibi değil arkadaşlar mecbur kalmadıkçada artık arabayla gelmeyi düşünmüyorum neden mi hafta sonu yine benzin aldım, ya 3günde 50 ytl benzin gidior başlarım ben böyle aşkın ızdırabına.. dursun kapıda!

1 saatte uçakla ankaraya gidiyorum:D 2.5 saattede ordan esk ye:D

ben alıstım yaw valla ..trafikte ders calısoyrum gazete okuyorum bence sizde ole yapın..sinirlen sinirlen nereye kadar:D

Açıkcası ben arabayla gitmiyorum artık işe. Hani bide Anadolu yakasında oturup aynı yakada çalışıyorum. Akşam trafiğinde otobüsle-araba arasında ki eve ulaşma farkı bazen 10 dk. oluyor. Nereye kadar gidecek bu trafik bilmem. Gün geçtikçe de araç sayısı artıyor.

Küçük şehirin gözünü seveyim :)

Ankara'yı bir başka seviyorum artık. İstanbul'da daha önceleride böyle trafiklerle karşılaşmıştım ama arabayı ben kullanmıyordum. Arabada resmen kalas gibi idi; Ford Fusion.

Evet Ankara gözünü seveyim. Trafikte yolumda açık farlarımda...:)

Hafta sonu Tüyap Fuar merkezindeki Ağaçişleme makineleri ve yan sanayi fuarına geldik. Giderken herşey normal. Fuara vardık, kapanana kadar gezdik. 19:00'da çıktık. Eşimde kendi firması ile gelmişti. Akşam kayınpederlerde kalacağız. Hedef Çamlıca yani. Önce arkadaşı capitol alışveriş merkezine bırakacağız oradan çamlıcaya çıkacağız. Neyse 19:30'da hareket ettik, OGS veya KGS de yok doğal olarak. Mecburen FSM'den geçeceğiz karşıya. Geçtik geçtik ama ben böyle trafik görmedim. Cumartesi akşamı hemde, hafta içide değil. Tam 22:50'de varabildik. Toplam 3 saat 20 dakika. Pes yani...

Allah siz İstanbul'lulara sabır versin.

Eee normal ne varki bunda

Geri