İstanbul'dan İlker.

ilker_yusuf

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İlker Yusuf Bulgurcuoğlu
28 Yaşındayım.
16.04.1985 Doğumluyum.
İstanbul'da yaşıyorum.
Özel bir firmada finans departmanında görevliyim.
Diecast model koleksiyonu ile ilgileniyorum.

19.03.2013 tarihi itibari ile aranıza 2012 Model 0 KM Opel Corsa Essentia ile katılıyorum. Araç için bugün kredi girişlerim yapıldı. Banka işlemleri yetiştiremediğinden muhtemelen yarın imzaya gideceğim.

Aracıma şuan karter koruma - park sensörü ve bodykit uygulaması yapılıyor. Ayrıca Çelik Jantlı olarak teslim alacağım.

Umaraım benim için önemli olacağını düşündüğün paylaşımları gerçekleştirirsiniz. İlk defa sıfır araç kullanacağım. Bir önceki aracım Nissan Primeraydı.

Aracımın kredisi bugün onaylandı yarın tescil işlemleri yapılacak. Kısmetse Cuma günü öğleden sonra teslim alacağım. Üzerine body kit 16 jant takılı şekilde teslim alacağım. Resimleri paylaşırım.

hoşgeldiniz,aracınız hayırlı,uğurlu olsun,ALLAH kazasız belasız kullanmak nasip etsin...

hoşgeldiniz,allah kaza bela vermesi güzel günlerde kullanın inşallah...

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Teslim alır almaz resimlerini paylaşacağım.

hayırlı olsun, kazasız belasız, iyi günlerde kullanmanız temennilerimle.... hg.

Teşekkür ederim. sağolun. hepimiz inş.

Hayırlı olsun şimdiden :) hoş geldiniz aramıza

İlker Yusuf Bulgurcuoğlu
28 Yaşındayım.
16.04.1985 Doğumluyum.
İstanbul'da yaşıyorum.
Özel bir firmada finans departmanında görevliyim.
Diecast model koleksiyonu ile ilgileniyorum.

19.03.2013 tarihi itibari ile aranıza 2012 Model 0 KM Opel Corsa Essentia ile katılıyorum. Araç için bugün kredi girişlerim yapıldı. Banka işlemleri yetiştiremediğinden muhtemelen yarın imzaya gideceğim.

Aracıma şuan karter koruma - park sensörü ve bodykit uygulaması yapılıyor. Ayrıca Çelik Jantlı olarak teslim alacağım.

Umaraım benim için önemli olacağını düşündüğün paylaşımları gerçekleştirirsiniz. İlk defa sıfır araç kullanacağım. Bir önceki aracım Nissan Primeraydı.

Aramıza hoşgeldiniz.

Çok teşekkür ederim. Opel ailesine katılmak mutluluk verici...

Geri