aynen bu yazıya katılıyorum.insan küfür bağımlısı oluyo ve belli bir zamandan sonra herşeye küfür etmeye başlıyo bu ist trafiği resmen insanı sinir hastası olmaya zorluyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aman yeliz abla ağız bozmaya gerenk yok ya sabır deyip geçicenİstanbul trafiğinde bir de bayan sürücü olmayı deneyin. 27 defa küfür kat kat geçiyorum malesef ve günlük hayatta asla yani araba kullanmadığım zamanlarda da asla küfür etmem yanımda edildiğindede rahatsız olurum. ama direksiyon başında etmeden durmak mümkün mü?
İstanbul trafiğinde bir de bayan sürücü olmayı deneyin. 27 defa küfür kat kat geçiyorum malesef ve günlük hayatta asla yani araba kullanmadığım zamanlarda da asla küfür etmem yanımda edildiğindede rahatsız olurum. ama direksiyon başında etmeden durmak mümkün mü?
Ben artık küfür filan etmiyorum.Çok alıştım.1 keresinde Ankara'da,İstanbul'da kullandığım gibi kullanmayı denemiştim.Trafik bir anda felç olmuştu![]()
![]()
Ankara'da şehir içinde araç kullanmak kadar sıkıcı birşey olamaz![]()