İSTANBULDA SİZLE GERÇEKTEN İLGİLENEN MODİFiYECİ/TUNiNGÇİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hvp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hvp66

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Modifiye bir hobi bir zevk işi olduğunu düşünüyorum bircokları boş bulsada bu benim için bir deşarj ve eglence. Benim vakit ayırmaktan ve uğraşmaktan hoşlandığım ender şeylerden. Ama gelin görünki bu hobiyle ne zaman uğraşmaya kalksam zaman ayırsam ya gittiğim kendini tuningçi adleden yerlerden bir alay ya saygısızca ve umursamaz tavırlar yada çok ama çok uçuk rakamlarla sadece buyuk işler yapcaklarını kucuk işlerle ugrasmıyacaklarını soyluyorlar. Açıkcası ve en çok uzuldugum sey hergeçen gün yıldırıorlar beni ve bu zevkimden uzaklaştırıyorlar. Gerçekten gittiğinizde rahat ettiğiniz düşüncelerinizi dinleyen ve size yardımcı olmaya çalışan bir tuningçi/modifiyeci her ne olursa bir firma varsa bildiginiz burda paylaşırsanız çok sevinirim arkadaşlar.. saygılarımla.

Aracında ne tip bir modifikasyon düşünüyorsun?Ona göre yönlendirelim.

tamamiyle dış ve iç görünüş. fren kaliper kaplaması, krom sis farları, helezon yay, folyo kaplama, iç dekor boyama/kaplama vs vs...

Kaliper boyama, folyo vb. kozmetik konularda Maslak
Oto Sanayi - Yıldız Tuning.Ediz Bey yardımcı olur.

Yayı H&R tercih edersen ki tavsiye ederim, direkt distribütöründen,
Pozitif Auto'dan alabilirsin.Opel Team'de oraya 1km falan mesafede,
orada da montajını yaptırabilirsin.

Aradığın herşey için Aksaray'daki SEM Tuning Ahmet abi ve Muharrem yardımcı olacaktır.Gittiğinde slm ımı söyle yeter:)

erman abi pozitifoto bilgisi için gercekten çok tesekkur ederim ilk fırsatta gidip yayları alcam, h&r düşüyordum zaten tam isabet oldu. yıldız tuning ve sem tuning avrupa yakasında oldugu icin gitmem çok zor ama günübirlik işlem yapabilirse onlarada gitcem tekrar yardımlarınız icin cok tesekkur ederim.

birde krom sis farı cercevesi işini halledebilirsem OPC tamponlardaki gibi süper olcak. )

Kaliper boyama, folyo vb. kozmetik konularda Maslak
Oto Sanayi - Yıldız Tuning.Ediz Bey yardımcı olur.

Yayı H&R tercih edersen ki tavsiye ederim, direkt distribütöründen,
Pozitif Auto'dan alabilirsin.Opel Team'de oraya 1km falan mesafede,
orada da montajını yaptırabilirsin.

banada irmscher ızgara nasıl bulabilirim yardımcı olurmusun bu resimdekinin aynısını istiyorum

Ekli dosyalar

• ScreenHunter_01 Oct. 02 19.38.webp
    ScreenHunter_01 Oct. 02 19.38.webp
    10.1 KB · Görüntüleme: 69
  • i3801070.webp
    i3801070.webp
    8.7 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Irmscher ürünleri konusunda sitemiz moderatör ve sponsorlarından Opel Garaj - Hakan Bey (westi555) yardımcı olabilir.

reform tuning gerçekten çok ilgililer

Geri