İstanbulda şiddetli yağış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turank

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Çok fena yağmur yağıyor yine. pencereden 2 m uzaktayım ve sıcrayan yagmur tanelerini hissediyordum camı kapadım. ;)

Hakkaten çok şiddetli yapıyor. evde baskı var hadi oy kullanmaya diye ama yok çıkmam ben yağmur dinene kadar. resmen dışarda yollarda mini sel görüntüsü var. Allah kimsesizlere mukayyet olsun. İnşAllah yağmurla fenalık gelmez. Bu arada yağmur örülen yer Kağıthane. ;)

dsc00016lf.jpg

dsc00015n.jpg

evet , cok yagmur yagıyor ,oy kullanmaya gıttım geldım sırılsıklam oldum park yerındekı arabama gıdene kadar o da... e-5de banko 5-6 kaza var ...

Evet gerçekten çok şiddetli yağış bu arada Kağıthanenin neresinden?

Kuzenimle bügün görüştük çok yağmur yağıyor oy kullanmaya nasıl gideceğim dedi bende erirmisin dedim
gerçektende yağıyormus baya

Evet gerçekten çok şiddetli yağış bu arada Kağıthanenin neresinden?

sanayi şirintepe tarafları :)

şükür 3 gibi yağmur durdu. sonra bi daha yağdı ama arada oy işini hallettik. şuan hava ii biraz soğuk ;)

İzmir'de de yer yer çok yoğun yağmur vardı.Çeşme otoyolunda Seferihisar-Urla arasında önümü görmekte zorlandığım anlar oldu.İzmir'e dönüşte çoğunluk durup bekliyordu.

Allah dışarda yaşayanların ve tüm kimsesizlerin yardımcısı olsun Rabbim...:(

valla Turancım,yağmur ve böyle aşırı soğıklar falan olunca hep onlar geliyor aklıma,hep dua ediyorum Rabbim yardımcısı olsun diye..bazen isyan ediyoruz işte yağmur çok yağıyor da bilmem ne de...şükretmeliyiz aslında...

öyle. 2 3 sene öncede barajlarımız boş su yok millet susuz kaldı diyorduk. hayat kendi dengesi ile gelip geçiyor. Milletimize bişey olmasın. yalnız milletimiz değil kimseye olmasın.

Geri