istanbulda polise silahlı saldırı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Feyzullah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
allah sehit polislerin ailelerine sabırlar versin allah rahmet eylesin...

bakalım bu neye bağlanacak allahım ülkem hakkında kim kötü düşünüyorsa fırsat verme yarabbim...

bunu yapanlar insan olmazzz:mad:

yatacak yer bulamazlar inşallah
şehitlerimize allah rahmet eylesin

arkadaşlar bu acı konu üzerine eleştiri tarzında fikir yürütmek yanlış olur baskın basanındır rehavetle alakası yok,saldıran şerefsizler uzun süre çatışmışlar demek ki ölümü göze almışlar,bir nevi intihar saldırısı mıntıka ohal ve ya terör bölgesi değil o yüzden her daim çelik yelekli ve miğferli olmaları beklenemez bu sıcakta bize ailelerine ve milletimize sabır dilemek,onlar (ŞEHİTLER) ve kalan tüm polis ve askerlerimiz için dua etmek düşer KONU MÜHİM tartışma götürmez.......

baskın basanındır deyip bırakalım, hiçbir olaydan ders almayalım, öylece bırakalım...

koruma polisinin mantığı nedir? korumak...burası ohal değil burda birşey olmaz mantığı insanın içine bir kez girdi mi bir daha çıkmaz ve zaafiyet yaratır...

bunları da dile getirmemiz lazım.

ben kimseyi suçlamıyorum, ama sadece daha dikkatli olmaları gerekirdi diyorum...

her türlü ekipmanı verken de şehit olanlar oldu...

ama bu olayda biraz daha dikkatli olabilselerdi belki bir ikisinin daha canı kurtulabilirdi...

baskın basanındır deyip bırakalım, hiçbir olaydan ders almayalım, öylece bırakalım...

koruma polisinin mantığı nedir? korumak...burası ohal değil burda birşey olmaz mantığı insanın içine bir kez girdi mi bir daha çıkmaz ve zaafiyet yaratır...

bunları da dile getirmemiz lazım.

ben kimseyi suçlamıyorum, ama sadece daha dikkatli olmaları gerekirdi diyorum...

her türlü ekipmanı verken de şehit olanlar oldu...

ama bu olayda biraz daha dikkatli olabilselerdi belki bir ikisinin daha canı kurtulabilirdi...
haklısınız, fakat dün cok detaylı izledim şayet amerikalılar gibi saklansalar ve kulübeden çıkmasalar şehit olmayacaklarmış buna biz kader ve vatan sevgisi diyelim daha dikkatli nasıl olunur orası da tam bir muamma mesela toplumsal olaylara mudahale ile görevli çevik kuvvetin bildiğiniz üzere robokop kıyafetleri ve birtakım ekipmanları var neden müdahale esnasında darp olmasınlar diye o zaman bu tip yerlere de panzerli,zırhlı özel eğitimli polisler hatta özel harekat timleri koymaları gerekir ki bu da imkansız şehrin göbeğindeki manzarayı düşünün halk panik ve huzursuz olur haksız mıyım yani neyin nereden geleceğini kim kestirebilir ki ''baskın basanındır'' ı bu manada söylemiştim, üstelik adamlar kafaya koymuş eylem planı ölmek ve öldürmek üzere tasarlanmış bu tip sansasyonel eylemler,terör hareketleri sadece ama sadece çok iyi bir istihbarat ve haberalma ile önlenir ama maalesef ülkemizde bu alanda da ne hikmetse rekabet ve vurdum duymazlık var tıpkı DİNK cinayetinde olduğu gibi adamlar istihbaratı almış,önemsememiş,gereğini yapmamış,görmezden gelmiş vs. neyse ben zaten polemik yaratmak için yazmadım yazdıklarımı ŞEHİTLERİN ardından oyle yapsalardı,böyle yapsalardı tarzı yazılar dün yanlış geldi bunu belirttim kimseyi yazısından dolayı eleştirmek,insanlara ahkam kesmek tarzım ve üslubum olamaz......

neticede bundan bir ders çıkarmamız lazım...

ölen 3 polisimiz için malesef artık yapabileceğimiz birşey yok...ama diğer polislerimiz ve güvenlik görevlilerimiz bundan sonra biraz daha dikkatli olmaları gerektiğini umarım anlamışlardır...

tabii ki öldürmeyi kafaya koyduktan sonra engel olmak çok zor, sabancı kulelerinin 25. katında öldürdüler insanları...

ama o anda dahi insanlar daha dikkatli olabilselerdi, o kişileri çok daha önce etkisiz hale getirebilirlerdi...

Geri