Istanbulda hissedilen Balikesir depremi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tarikc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şi
mdi duydum sizden geçmiş olsun..

inşallah öncü falan değildir...

kötü salladı :( allah hepimizi korusun ...

bkaraman' Alıntı:
istanbulda hisseden varmı? geçmiş olsun
geçmiş olsun arkadaslar...

işyerindeydim (güneşli) bayaa bi sallandık. evi aradim (beylikdüzü) burasıda bayaa sallanmıs. asıl canımı sıkan böyle durumlarda telefonlarin kilitlenmesi. herkes telefona yükleniyor vs. vs.. diyorlar ama gerekli altyapiyi kuramiyorlar...:(

dragon' Alıntı:
Biz Hakan abiyle ( AsTRa ) telefonla görüştüğümüz esnada Hakan abi söyledi deprem oluyor şu anda diye ama ben hissetmedim..
Allah bizi afetlerden korusun..

Aynen dragon (Yavuz) Kardeşiminde dediği gibi telefon görüşmemiz esnasında sağlam salladı diyebilirim.
Tüm Türkiye mize geçmiş olsun.

geçmiş olsun kardeşler. Deprem felaketi yaşamış biri olarak bu deprem olayı hakkında aslında ciddi manada eğitim alınmasından yanayım. bu konuda devlet ve belediyeler oldukça duyarsız. en azından insanlarımızın bu bilinci kazanması gerektiğini düşünüyorum...

geçmiş olsun arkadaşlar.

gecmis olsun arkadaslar

bizde baya sallandık bakırköyde hemen sokağa çıktık arkadaşı aradım habere bak nerde falan diye.. cevap veriyo '' olum ordan kamyon falan geçmiştir eminmisin???''

çok geçmişolsun arkadaşlar biz hissetmedik ama allah herkezi korosun şu mubarek günlerin hürmetine

Çamlıca'da 4. katta evde YEK başıma gayet güzel hissettim arkadaşlar :D
Hatta MSN e oturdum yavuz ile görüştüm, o da Hakan ile telefonda görüşüyorduk o sıra oldu dedi...

Opelim.Net heryerde bağlı birbirine :D

Sonra döndüm trabzon maçını seyretmeye devam :]

Geri