Îstanbul...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M@honi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Yaka?

• Kullanılan toplam oy
    58

M@honi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bir İstanbul`lu olarak yada birgün İstanbul`a yerleşsem diye düşünen biri olarak tercihiniz hangi yakadan yana olurdu,oldu yada olmasını istersiniz.Bu ankete cevap yazacağınız zaman tercihinizde etkili olan faktörleride eklerseniz çok sevinirim.son olarak (hiçbiri İstanbul`da yaşanmaz)gibi cevapları kabul etmiyoruz:D

Taksim nerede Bağdat Caddesi nerede ilk önce onu öğreneyim. Aynı yerde iseler orasını seçerdim :D Hiç bilmem İstanbul'u valla.

doğma büyüme istanbulluyum hatta babamın ve annemim babalarıda burada doğmuş, avrupa yakasında doğdum büyüdüm kendimi bildim bileli deniz tutkunuyumdur ankaralı arkadaşlar kusura bakmasın ama haftada bir olsun denizi görmezsem bunalırım mecidiyeköyde oturuyorum yaklaşık 30 yıldır ama hep anadolu yakasında oturmayı istemişimdir çengelköy,kuzguncuk,beykoz özelliklede kandillide oturmayı çok isterdim sessiz sakin nezih bir semt insanı çok rahatlatıyor çalışmak için avrupa oturmak için anadolu yakası diyenlerdenim.

Taksim nerede Bağdat Caddesi nerede ilk önce onu öğreneyim. Aynı yerde iseler orasını seçerdim :D Hiç bilmem İstanbul'u valla.

2side ayrı yakalarda abi :D bu arada ist u biraz tanımak adına güzel bi site
http://www.panoramikistanbul.com/

anadolu yakasında doğdum ve yaşamak adına gene anadolu yakası derim.aslında son 1-1buçuk senedir hiçbiri demeye başladım.istanbul civarı yakın yerler daha çok ilgimi çekiyor.mesela şilede tuzlada villa gibi hatta hatta sapanca vs.gene de anadolu yakası oluyor:)...

Anadolu yakası Avrupa yakasına göre çok daha düzenli. Anadolu yakasında oturan biri Avrupa yakasına taşınmayı aklının ucundan bile geçirmez. Ben Anadolu yakasında oturuyorum, işim Avrupa yakasında...kabustan beter yani. Her şeye rağmen esas İstanbul Avrupa yakasıdır.

avrupa yakasında oturmayı düşünürdüm eğer istanbulda yaşayacaksam, ama işim büyük ihtimal Gebze tarafında olurdu o yüzden epey zor bir trafik mücadelesi gerekirdi bu durumda ama o kısmı düşünmez isek mekanlara göre baktığımda,

bebek, baltalimanı, rumeli kavağı, akmerkez / cevahir gibi alışveriş merkezleri, etiler cadde, florya, beyoğlu, nevizade, fransız sokağı... bunlar bana yeter,

anadolu yakasında bildiğim bi bağdat cad. var ama orası da çok iyi değil bence...

düzen kısmına hiç girmiyorum, çünkü hertaraf çok düzensiz bizim buralara göre :)

benim yorumum soyle olurdu (yaşanacak yer anadolu yakası çalışılacak yer avrupa yakası)ama ben dogdugumdan beri avrupa yakasında oturuyorum derseniz nerde yaşamak isterdin diye cevap avrupa yakası olurdu:)

işyerleri, plazalar, hepsi avrupa yakasında toplanmış ben olsam anadolu yakasında oturur avrupa yakasının keşmekeşinden trafiğinden kaçardım

Geri