İstanbul - Yapay Çam Ağacı bulabileceğim yer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iceboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese merhaba,
İstanbul'da suni ve küçük boyda [30 cm gibi uzunluğunda] ofis masasına koyabileceğim çam ağacı nerede bulabilirim ? Elektronik ticaret siteleri değil, normal birebir alışveriş yapacağım bir yer arıyorum. Bildiginiz bir yer varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

İstanbul'da suni ve küçük boyda [30 cm gibi uzunluğunda] ofis masasına koyabileceğim çam ağacı nerede bulabilirim ? Elektronik ticaret siteleri değil, normal birebir alışveriş yapacağım bir yer arıyorum. Bildiginiz bir yer varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
istanbulu bilmiyorum ama bursa da büyük alışveriş merkezlerinde carrefour-kipa-tansaş gibi yerlerde var istanbulda da böyle yerlerde vardır....

Koçtaşta tamda aradığın boyda ağaçlar mevcut..

Bugüne kadar, bi kandil günü iki satır dua okudun mu zındık ?! Tabii sen christmas kutla...Terbiyesiz.. :)

Kendin yapıver zor bişey mi ?! :rolleyes:

Tekzen yapı markette var..bgün gördüm :D

Bugüne kadar, bi kandil günü iki satır dua okudun mu zındık ?! Tabii sen christmas kutla...Terbiyesiz.. :)

:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

İKEA, KOÇTAŞ, TEKZEN, MİGROS

büyük yapı marketler, bauhouse praktiker gibi yerlerde mevcut

Hocam ne yaptın yaaaa gülmekten karnıma ağrılar girdi sen beni güldürdün allahta seni güldürsün inşallah:kop::kop::kop:

Son düzenleme:
Bugun Real hipermarket/Bursa da sordugunu düşündügüm ürünlerden gördüm,aşağıda fotosu mevcut, istanbul da da benzerlerini bulabilirsin sanırım

dsc00262t.jpg

Geri