istanbul susuz nasıl olacak???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
veya uzmanlar sacmaliyo
bende cikamadim isin icinde yaa :rolleyes:

CeyCeyX' Alıntı:
ii de dunyayi su basacak kuresel ısınmadan dolayii bogulacaz..
susuz kalmayacaz ki

Şu anda dünyadaki buzuulların % 40 ı erimiş durumda bu da demek oluyo ki içme suyumuz olan buzullar tuzlu suya karışıyor ve suyumuz azalıyo.. Ayrıca Dünyanın binlerce yıldır 15 derece olan ortalama mevsim ısısı son 30 yıldır 0.7 derece artış göstermiş..Sularımız ısınıyor ve suların ısınması demek mercan kayalarının ölmesi dolayısıyla buralarda baınınan binlerce balık türünün yok olması demek..

Arkadaşlar durum çok ciddi..Geçen dersimize WWF den biri geldi ve bir sunum yaptı..O günden beri banyo yaptığım suya bile dikkat ediyorum..Size tavsiyem http://www.wwf.org.tr/ İncelemeniz.

Herşeyi kuruttuk !

iyide arkadaşlar buzullar eriyecek ama toprak doyunca neolacak?suyu emecek yukardan yağışta gelmeyince aynen bu resimdeki gibi olucaz!!!küresel ısınma sadece buzulları eritmiyoki yağışta yapmıyo.dünya ateş topuna dönüşmek konusunda hızla ilerliyo!!!bunlar hurafe değil.çocukluğumuzdaki mevsimleri yaşadığımızı idda eden varmı?sanmıyorum !!

56746.jpg

bir resimde benden

bu arada hazine olayı hiç aklıma gelmemişti süperr bi fikir
ama gidenlerin yanında gelecek olan hazine bi işe yaramaz bence suyun litresi benzin geçer bea

resim hakkında degişik yorumlar gelmiş yaww:)

allah korusun

bu neyaw içme suyu problemi olacak diye sölenmiyormu denize ne oldu saçmalamışlar bence

Saçmalamışlar... Tam tersini yapmaları lazımdı, çünkü deniz suyu seviyesi yükselicek ;)

Bu bitirme tezleriyse yeniden başlasınlar..

Geri