İstanbul Buluşması (Anket)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İstanbul Buluşmamıza Katılmayı Düşünüyor musunuz?

• Kesinlikle Katılacağım :)

Oy: 8 25.0%
  • Muhtemelen Katılırım ::)

Oy: 13 40.6%
  • Maalesef Katılamayacağım :(

Oy: 11 34.4%

• Kullanılan toplam oy
    32

MeRt2

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Artık aramıza yeni katılan İstanbullu arkadaşlarımızla tanışma, eski dostlarında yeniden bir araya gelme zamanı diye düşünüyoruz.  :)
Cumartesi günleri birçok arkadaşımız çalıştığından buluşmamızı 23 Mart Pazar günü Emirgan Korusu'nda yapmayı planlıyoruz ve müsait olan tüm dostlarımızın sohbetimize katılmasını rica ediyoruz.  :)
İstanbullu üyelerimiz buluşma anketimize katılım sağlarsa sevinirim.  :)
Anket sonuçlarına göre bizde muhtemel katılımcı sayısını belirleyip, daha sağlıklı planlama yapabiliriz.  greatt

şimdiden anketimize katılan herkese teşekkür ederiz...  14alkiss

Ynt: İstanbul Buluşması (Anket)

MeRt link' Alıntı:
Artık aramıza yeni katılan İstanbullu arkadaşlarımızla tanışma, eski dostlarında yeniden bir araya gelme zamanı diye düşünüyoruz.  :)
Cumartesi günleri birçok arkadaşımız çalıştığından buluşmamızı 23 Mart Pazar günü Emirgan Korusu'nda yapmayı planlıyoruz ve müsait olan tüm dostlarımızın sohbetimize katılmasını rica ediyoruz.  :)
İstanbullu üyelerimiz buluşma anketimize katılım sağlarsa sevinirim.  :)
Anket sonuçlarına göre bizde muhtemel katılımcı sayısını belirleyip, daha sağlıklı planlama yapabiliriz.  greatt

şimdiden anketimize katılan herkese teşekkür ederiz...  14alkiss
çok güzel olur 045thumbsup

Tez buluşula. ((:

Şartlar ve zaman müsait olursa kesinlikle katılmak isterim. Muhtemelen katılırım seçeneğini oyladım.

Gelmeyi en çok isteyenlerden biriyim ancak önümüzdeki hafta win otomasyon fuarımız var 4 gün fuarda bulunmam gerekli, cumartesi akşamı sona erecek. Katılmaya çalışacağım ancak kesin katılırım diyemiyorum malesef.

Katılamayacağım demek zorundaydım ankarada yaşıyorum yoksa bu buluşmalar kaçmaz :)

adRe J link' Alıntı:
Katılamayacağım demek zorundaydım ankarada yaşıyorum yoksa bu buluşmalar kaçmaz :)

Biz de Ankara başlığı açıp buluşalım :)

mucahitduran link' Alıntı:
Biz de Ankara başlığı açıp buluşalım :)
Çok güzel olur evet şu aralar havalar soğuk katılım az olabilir bu yüzden nisan ayı gibi planlamıştık herhalde yine nisan ayında buluşulur çok birşey kalmadı ya :)

Nisanın ikinci haftası hariç olur ise kesin katılacağım.
İş ten dolayı Yurt dışında olacağım.

Ilk genel buluşmada vardım yine olmak isterim ancak uzmanlık sınavım var 13 nisan da o yüzden ancak 13 nisan sonrası katılabilirim

Geri